Χάμιλτον: «Απλά δεν οδήγησα καλά» (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Απλά δεν οδήγησα καλά» (vid & pics)
Με τον εαυτό του τα έβαλε ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τόνισε ότι απλά δεν οδήγησε καλά στις κατατακτήριες δοκιμές του Αζερμπαϊτζάν.

Πολλά προβλήματα είχε ο Λιούις Χάμιλτον στις κατατακτήριες δοκιμές του Αζερμπαϊτζάν, καθώς μπλόκαρε συνεχώς τους τροχούς του. Ο Βρετανός τα έβαλε με τον εαυτό του τονίζοντας πως απλά δεν οδήγησε καλά και ότι δε φταίει η πίστα ή η Mercedes. Επίσης, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα ανακάμψει στον αγώνα της Κυριακής, παρά το γεγονός ότι εκκινεί από τη δέκατη θέση.

«Προσπάθησα να πάρω το μέγιστο και δεν έπιασε. Έχει να κάνει περισσότερο με μένα, όχι με την πίστα και την ομάδα. Απλά δεν οδήγησα καλά σήμερα. Είναι σίγουρα μία πίστα, όπου πρέπει να πάρεις κάποιες ευκαιρίες, αλλά σήμερα δεν ήταν έτσι. Στη μία στροφή ήταν καλά, στην άλλη άσχημα.

Ήταν η πιο άβολη κατάσταση στο μονοθέσιο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν να εκφράσω ή να καταλάβω ακριβώς (τι συνέβη). Χθες ήταν καλά, έγιναν κάποιες αλλαγές τη νύχτα και δεν ήταν το ίδιο σήμερα. Αλλά και πάλι θα κάνω ό,τι μπορώ αύριο και θα προσπαθήσω να ανακάμψω», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!