Ειδικές εκδόσεις και μειωμένες τιμές Hyundai

Γιώργος Βαρίνος
Ειδικές εκδόσεις και μειωμένες τιμές Hyundai
Ως υποστηρικτής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η Hyundai προσφέρει ειδικές εκδόσεις και όλα της τα μοντέλα με έκπτωση έως 15%.

Νέες μειωμένες τιμές χωρίς απόσυρση, με κέρδος έως και 15%, ταυτόχρονα με τις ειδικές «μπαλαδόρικες» εκδόσεις Go! Special Editions προσφέρει η Hyundai έως το τέλος Ιουλίου στη χώρα μας.

Η νέα γενιά Hyundai i10 προσφέρεται σε τιμές από 9.990€, μειωμένες έως και 6%, το νέο i20, σε τιμές από 11.990€, μειωμένες έως και 10%, ενώ το ανανεωμένο Hyundai i30, σε αμαξώματα Hatchback και Tourer και με ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης 1.4, diesel 1.4 και 1.6 λίτρων (και με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT), προσφέρεται σε τιμές από 13.990€, μειωμένες έως και 15%.

H Hyundai, έχοντας μακρά παράδοση και παρουσία στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, στηρίζει και φέτος ως επίσημος συνεργάτης τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου UEFA EURO 2016 που διεξάγεται στη Γαλλία. Αφιερωμένες στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού είναι οι ειδικές επετειακές εκδόσεις Go! Special Edition στα μοντέλα i10, i20 και i30.

Οι εκδόσεις αυτές έχουν πιο δυναμικό χαρακτήρα, μέσω διαφοροποιήσεων σε αισθητική και στοιχεία εξοπλισμού, ανάλογα με το μοντέλο και συγκεκριμένα:

• Στο αμάξωμα, η ειδική σήμανσηGo! υπογράφει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως τα σκούρα κρύσταλλα ή τις ελκυστικές ανασχεδιασμένες μαύρες ζάντες του i10.

• Ο εσωτερικός διάκοσμος περιλαμβάνει μαύρες επενδύσεις – με χαρακτηριστική μαύρη επένδυση ως και την οροφή για το i20- με δίχρωμες λευκές-μπλε ραφές σε καθίσματα και τιμόνι, ραμμένο λογότυπο του μοντέλου στα εμπρός προσκέφαλα, μπλε διακοσμητικά στους αεραγωγούς και στο πλαίσιο του μοχλού ταχυτήτων.

• Ταυτόχρονα, ο εξοπλισμός άνεσης εμπλουτίζεται ανά μοντέλο με στοιχεία, όπως για παράδειγμα ο αυτόματος κλιματισμός, οι αισθητήρες βροχής και οι αισθητήρες φώτων για το i30 ή η πανοραμική συρόμενη οροφή του i20.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Hyundai, www.hyundai.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες των μοντέλων Go! SpecialEditions, καθώς και τα καταστήματα του δικτύου Hyundai σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!