Φέτελ: «Μας έλειπε η ταχύτητα»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Μας έλειπε η ταχύτητα»
Η ταχύτητα ήταν αυτό που έλειπε από τη Ferrari, σύμφωνα με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι ήταν πολύ ολισθηρή η πίστα.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πιστεύει ότι δεν ήταν κακή μέρα για τη Ferrari, παρά την υποτονική απόδοση, τόνισε πως η ταχύτητα ήταν το στοιχείο που έλειπε και στάθηκε στο γεγονός ότι γλιστρούσε πολύ. «Δε νομίζω ότι είχαμε κακή μέρα. Δεν καλό που ο Κίμι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία, αλλά κάναμε πολλούς γύρους.

Έπρεπε να γνωρίσω την πίστα. Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και αυτός ήταν ο βασικός στόχος σήμερα. Το μονοθέσιο ήταν καλό, αυτό που έλειπε ήταν λίγη ταχύτητα, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Κοιτάμε το τι έχουμε κάνει. Η πίστα είναι πολύ δύσκολη. Στην αρχή είναι δύσκολο να βρεις την πληροφορία. Ο προσανατολισμός σου δεν είναι αρκετός. Μετά από λίγο βρίσκεις ρυθμό, ξέρεις τα σαμαράκια και γίνεται λίγο καλύτερο.

Συν ότι γλιστρούσε πολύ, οπότε ήταν πιο διασκεδαστικά το απόγευμα. Ωστόσο, φαίνεται ωραία πίστα, αρκετά προκλητική, ειδικά με τα κομμάτια υψηλής ταχύτητας. Είμαστε πολύ μακριά και αυτό είναι το πρόβλημά μας, δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε κάτι γι' αύριο. Πιστεύω στην ομάδα, στο μονοθέσιο και κάποιες φορές πιστεύω και στον εαυτό μου!», ήταν τα λόγια του τετράκις παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!