Ρόσμπεργκ: «Ανησυχίες για την ασφάλεια»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Ανησυχίες για την ασφάλεια»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε ότι σε κάποια σημεία της πίστας του Μπακού υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια, ειδικά στην είσοδο των πιτς.

Για την ασφάλεια ανησυχεί ο Νίκο Ρόσμπεργκ σε κάποια σημεία, ειδικά στην είσοδο των πιτς, όπως είπε στις δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων περιόδων των ελεύθερων δοκιμών. «Η πίστα είναι αρκετά ψυχρή.

Υπάρχουν κάποιες ανησυχίες για την ασφάλεια σε μερικά σημεία, όπως στην είσοδο των πιτς, κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε. Ο ρυθμός σ' έναν γύρο λίγο δύσκολος για μένα, καθώς είχα μόνο ένα σετ ελαστικών να χρησιμοποιήσω. Αλλά με την πολύ μαλακή γόμα ένιωθα πολύ καλά. Δυστυχώς, το δεύτερο κομμάτι μου ήταν λίγο επικίνδυνο το απόγευμα, καθώς έπρεπε να σταματήσω το μονοθέσιο, αφού έχασα ισχύ.

Ακόμα ερευνούμε τι συνέβη εκεί. Ήμουν λίγο έκπληκτος από την κατάταξη σήμερα βλέποντας της Force India να είναι πίσω μας. Δεν ξέρω τι να περιμένω από τη Red Bull και τη Ferrari το τριήμερο, καθώς είναι πιο κοντινοί αντίπαλοί μας μέχρι τώρα», ανέφερε ο πιλότος της Mercedes.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!