O Λιούις Χάμιλτον ψάχνει το... τέρας του Νίρμπουργκρινγκ (video)

Πέτρος Πιτσίνης
O Λιούις Χάμιλτον ψάχνει το... τέρας του Νίρμπουργκρινγκ (video)
Ο διάσημος Βρετανός οδηγός πρωταγωνιστεί σε ένα teaser βίντεο της ισχυρότερης έκδοσης του supercar της Mercedes, με το όνομα AMG GT R!

Ο Λιούις Χάμιλτον είναι μέσα στη... ζούγκλα και αναζητεί το τέρας της «Πράσινης Κόλασης», όπως ονομάζεται η πίστα του Νίρμπουργκρινγκ στη Γερμανία. Το «τέρας» φυσικά δεν είναι άλλο από τη νέα Mercedes-AMG GT R που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 24 Ιουνίου στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood!

Η νέα έκδοση του supercar της Mercedes-AMG θα έχει ένα έντονο πράσινο χρωματισμό, νέο bodykit με περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα, διαφορετικής σχεδίασης εξατμίσεις, μεγάλο σπόιλερ στο πίσω μέρος και νέες ζάντες. Τα... μεγάλα νέα όμως βρίσκονται κάτω από το καπό, όπου ο V8 των 4.0 λίτρων με τα δύο τούρμπο αποδίδει περισσότερους από 550 ίππους, με τις φήμες να αναφέρουν πως έχει 585 άλογα, 75 περισσότερα από τη GT S δηλαδή. Το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται ύστερα από 3 δευτερόλεπτα περίπου, ενώ αργότερα αναμένεται να παρουσιαστεί μια ακόμη γρηγορότερη έκδοση. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!