H απόλυτη Bentley θα λέγεται Barnato

Πέτρος Πιτσίνης
H απόλυτη Bentley θα λέγεται Barnato
Οι Βρετανοί σκοπεύουν να εντάξουν στην γκάμα τους ένα σπορ δίθυρο μοντέλο, που θα έχει καταιγιστικές επιδόσεις και θα κοιτάει στα μάτια τα υπόλοιπα supercars!

Η Bentley ετοιμάζει ένα δίθυρο και διθέσιο σπορ μοντέλο που όπως λέγεται, θα φτάσει στις εκθέσεις μέχρι και το 2019. Σύμφωνα με το AutoExpress, θα λέγεται Barnato, προς τιμήν του νικητή στο Λε Μαν Γουλφ Μπαρνάτο τα έτη 1928,1929 και 1930, o οποίος στη συνέχεια ήταν και πρόεδρος της Bentley. Ο συγκεκριμένος, έμεινε στην ιστορία καθώς ήταν ένας από τους λίγους οδηγούς που κέρδισε σε όσους αγώνες συμμετείχε!

Το νέο μοντέλο είναι ουσιαστικά η έκδοση παραγωγής του EXP 10 Concept, που γνωρίσαμε στην έκθεση της Γενεύης το 2015. Στην αρχή θα παρουσιαστεί ως κουπέ και αργότερα θα ακολουθήσει η κάμπριο, ενώ ο Επικεφαλής της φίρμας άφησε να εννοηθεί πως θα λανσαριστεί και ως ηλεκτρική. Οι φήμες για τη συγκεκριμένη έκδοση λένε ότι θα έχει περισσότερους από 500 ίππους, περίπου 500 χιλιόμετρα αυτονομία και θα ξεπερνά τα 320 χλμ./ώρα τελικής! Τέλος, η Bentley κατοχύρωσε το όνομα Barnato πριν από δύο χρόνια, μαζί με αυτό της Bentayga.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!