Το πρώτο GP του Αζερμπαϊτζάν στον OTE TV

Gazzetta team
Το πρώτο GP του Αζερμπαϊτζάν στον OTE TV
Για πρώτη φορά γίνεται Γκραν Πρι της Formula1 στο Αζερμπαϊτζάν και όλη η δράση του τριημέρου έρχεται στον ΟΤΕ TV.

Στο Αζερμπαϊτζάν συνεχίζεται η δράση της Formula1 και σε άγνωστες διαδρομές διότι για πρώτη φορά έχουμε Γκραν Πρι στη συγκεκριμένη χώρα. Η ολοκαίνουρια πίστα του Μπακού φιλοξενεί το GP της Ευρώπης και απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος poleman και νικητής εκεί.

Όλη η δράση, λοιπόν, του τριημέρου έρχεται στον OTE TV μέσω του OTE SPORTS 5HD, το οποίο θα μεταδώσει ζωντανά όλες τις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών, τις κατατακτήριες και φυσικά τον αγώνα. Βέβαια, θα έχει ενδιαφέρον η μάχη μεταξύ Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ, αφού ο Βρετανός έχει ανακάμψει και έχει πλησιάσει τον Γερμανό στη βαθμολογία.

Παράλληλα, αναμένεται να δούμε αν τελικά θα καταφέρει κάτι φέτος η Ferrari, καθώς έχουμε συμπληρώσει το 1/3 της σεζόν και ακόμα έχει μείνει μακριά από τη νίκη. Όλα αυτά, όπως προαναφέραμε, στο OTE SPORTS 5HD. Το FP1 είναι προγραμματισμένο για τις 12:00-13:30 και το FP2 για τις 16:00-17:30 την Παρασκευή (17/6).

Το Σάββατο (18/6) ακολουθεί το FP3 13:00-14:00 και οι κατατακτήριες δοκιμές στις 16:00. Στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (19/6) είναι προγραμματισμένη η εκκίνηση του αγώνα, ενώ από τις 14:00 θα μπορείτε να παρακολουθήσετε, επίσης στο OTE SPORTS 5HD, την «Εκπομπή Grand Prix 2016», με τον Αντρέα Παλομπαρίνι να παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις από κάθε μηχανοκίνητο σπορ παγκοσμίως.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!