«Καυτό» Renegade από την Jeep και την Harley

Γιώργος Βαρίνος
«Καυτό» Renegade από την Jeep και την Harley
Οι δύο εμβληματικές αμερικανικές εταιρείες ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού Renegade, με την ονομασία Hell’s Revenge.

Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν το όνομα «εκδίκηση της κόλασης» είναι ταιριαστό, πάντως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η ειδική αυτή έκδοση του Jeep Wrangler που δημιουργήθηκε για να τιμηθεί το Ευρωπαϊκό σκέλος του Harley Owners Group, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση των μελών του που πραγματοποιείται στην πόλη Πόρτοροζ της Σλοβενίας από 16 έως και 19 Ιουνίου.

Την προσεγμένη εργασία του customizing που έχει τις αναφορές του σε ειδικές μετατροπές και υλοποιήσεις των μοτοσικλετών Harley, ανέλαβε ο εξειδικευμένος οίκος Garage Italia Customs, ο οποίος άλλωστε έχει και ιδιαίτερους δεσμούς με την FCA, καθώς ανήκει στον Λάπο Έλκαν, εγγονό του ιδρυτή της Fiat Τζιάνι Ανιέλι και πρώην στέλεχος της πολυεθνικής πλέον εταιρείας.

Μια ειδική βαφή τεσσάρων στρώσεων ματ χρώματος στο αμάξωμα του «εκδικητή» Renegade, αποτελεί τη βάση για την απαστράπτουσα βαφή των φλογών που εκτείνονται στο εμπρός και στο πλαϊνό μέρος του. Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος με επεμβάσεις στην ανάρτηση, οι μαύρες ζάντες ελαφρού κράματος, τα εκτός δρόμου ελαστικά και δύο συμπληρωματικοί προβολείς led στη βάση του παρμπρίζ, συνθέτουν τις εξωτερικές επεμβάσεις της ειδικής αυτής έκδοσης.

Το εσωτερικό είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο ξεχωριστό, καθώς το μεγαλύτερο τμήμα του ταμπλό είναι βαμμένο στο θέμα της… κόλασης, ενώ στα καθίσματα μαύρο τζιν ύφασμα και δέρμα nappa αποτελούν τις αναβαθμισμένες επενδύσεις με λεπτομέρεια τις κόκκινες ραφές.

Η Jeep δεν κάνει λόγο για τη μηχανολογική συγκρότηση του μοντέλου, αλλά αν κρίνουμε από το κιβώτιο μάλλον μιλάμε για την κορυφαία έκδοση Trailhawk με το δίλιτρο κινητήρα πετρελαίου ισχύος 170 ίππων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!