Με Aston Martin ξαναγίνεσαι... παιδί (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Με Aston Martin ξαναγίνεσαι... παιδί (video)
Οι τρεις εργοστασιακοί οδηγοί της Aston Martin άρχισαν να παλιμπαιδίζουν και γύρισαν τo σιρκουί του Λε Μαν με «αγωνιστικά» πατίνια, αντί των V8 Vantage GTE!

Λίγο πριν από τον 84ο εικοσιτετράωρο αγώνα του Λε Μαν, οι εργοστασιακοί οδηγοί της Aston Martin επέλεξαν πατίνια για να τρέξουν στην πίστα και όχι τις V8 Vantage GTE τους. Φόρεσαν τη στολή τους και μπήκαν στα μοναδικά Razor Crazy Carts τους και παρά το γεγονός τα έφτασαν στα όριά τους, δεν βρέθηκαν στις αμμοπαγίδες του σιρκουί! Τα αμαξίδια είχαν δεχθεί τις απαραίτητες περιποιήσεις από το ειδικό τμήμα της Aston Martin και φορούσαν αγωνιστικά καθίσματα με δερμάτινες και αλκανταρα επενδύσεις, ενώ το αμάξωμά τους ήταν ειδικό χρώμα Stirling Green.

O Ντάρεν Τέρνερ, ο ένας εκ των τριών οδηγών, είπε: «Πάντα είναι φανταστικό να δοκιμάζεις κάτι νέο και αυτό δεν ήταν εξαίρεση. Με αυτό το έτος συμπληρώνω δεκατέσσερα χρόνια στο Λε Μαν, όμως με κανένα άλλο όχημα δεν έχω ντριφτάρει τόσο στην πίστα»! Από την άλλη, ο άλλος χειριστής του... αγωνιστικού πατινιού, Ρίτσι Στάναγουεϊ, είπε: «Ήταν λίγο πιο άγριο από την V8 Vantage GTE, αλλά τελειοποίησα την περιστροφή των 360 μοιρών! Όταν δεν θα τρέχω στον εικοσιτετράωρο αγώνα του Λε Μαν, θα με βρίσκετε εδώ πίσω από το τιμόνι αυτού του μικρού αγωνιστικού»! Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!