Μάθημα μέσω video game για Πάλμερ ενόψει Μπακού!

Νίκος Τσιώκος
Μάθημα μέσω video game για Πάλμερ ενόψει Μπακού!
Ο Τζόλιον Πάλμερ επέλεξε το επίσημο video game της Formula1 για να μάθει την ολοκαίνουρια πίστα του Μπακού ενόψει του Γκραν Πρι Ευρώπης στο Αζερμπαϊτζάν.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Formula1 θα δούμε φέτος Γκραν Πρι στο Αζερμπαϊτζάν. Η πίστα του Μπακού είναι ολοκαίνουρια και μία νέα πρόκληση για όλους τους πιλότους και ο Τζόλιον Πάλμερ προτίμησε να μάθει μερικά πράγματα μέσα από το επίσημο video game της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

«Είναι μία καινούρια πίστα, οπότε δεν την έχουμε στον προσομοιωτή, γι' αυτό έκανα μερικούς γύρους στο παιχνίδι της F1! Οι μηχανικοί μου έχουν κάνει δουλειά, αλλά η πρώτη πραγματική εντύπωση θα είναι στην πίστα, όταν θα κάνουμε τη βόλτα και μετά μερικούς γύρους την Παρασκευή για να μάθουμε το σιρκουί. Θα είναι το ίδιο για όλους.

Μοιάζει με ψυχρή πίστα, υπάρχουν μερικά κομμάτια υψηλής ταχύτητας, ειδικά για μία πίστα δρόμου, και υπάρχει πιθανότητα για προσπέραση. Το τρελό μεσαίο κομμάτι μοιάζει δύσκολο με τον κυματισμό του. Οποιαδήποτε λάθη σε μία πίστα δρόμου σημαίνουν ότι είσαι στον τοίχο, οπότε πρέπει να είσαι σε επαγρύπνιση», είπε ο πιλότος της Renault.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!