Βολφ: «Είναι κοντά οι Ferrari, Red Bull»

Νίκος Τσιώκος
Βολφ: «Είναι κοντά οι Ferrari, Red Bull»
Αναλύοντας το αποτέλεσμα στο Γκραν Πρι του Καναδά ο Τότο Βολφ τόνισε ότι οι Ferrari και Red Bull είναι κοντά στη Mercedes.

Εκπληκτική εκκίνηση από τη Ferrari του Σεμπάστιαν Φέτελ και ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Νίκο Ρόσμπεργκ, παρά την πίεση του Γερμανού. Αυτό οδήγησε τον Τότο Βολφ στο να παραδεχτεί ότι η Scuderia και η Red Bull είναι κοντά στη Mercedes από πλευράς ρυθμού και ταχύτητας.

«Μετά το Μονακό, ο Καναδάς ήταν άλλη μία περίπτωση καλής ομαδικής δουλειάς που έφερε ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα μπορούσε εύκολα να έχει εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο. Αμφότεροι οι πιλότοι έχασαν θέση στην αρχή και με την ίδια στρατηγική θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τον Λιούις να περάσει τον Σεμπάστιαν (Φέτελ).

Η ταχύτητα των Ferrari και Red Bull είναι εκεί που βρισκόμαστε εμείς τώρα, όπως αποδείχτηκε από τη μάχη μεταξύ του Νίκο (Ρόσμπεργκ) και του Μαξ (Φερστάπεν). Βλέπουμε ότι έρχεται σταθερά η σύγκλιση της απόδοσης μεταξύ των ομάδων, υπάρχουν ακόμα μερικά θέματα που πρέπει να λύσουμε, όπως οι εκκινήσεις τους.

Η απόδοσή μας στο γκαράζ, στο πιτ γούολ και κατά τη διάρκεια των πιτ στοπ ήταν άψογη το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά υπάρχουν ακόμα τομείς που πρέπει να βελτιώσουμε. Οι εκκινήσεις είναι το πρώτο παράδειγμα. Είχαμε καλές εκκινήσεις στη σεζόν, αλλά μερικές δεν ήταν και τόσο καλές, που είναι κάτι που πρέπει να αναλύσουμε. Στο 1/3 της σεζόν είμαστε σε αξιοζήλευτη θέση. Όμως, θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να τη διατηρήσουμε.

Η επόμενη μάχη μας πάει στο Μπακού και σε μία νέα τοποθεσία για τη Formula1, κάτι που είναι καλό για το άθλημα. Ανυπομονούμε για την πρόκληση της νέας πίστας δρόμου», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «ασημί βέλων». Έτσι, φαίνεται πως στην ομάδα του Μπράκλεϊ ανησυχούν, όχι μόνο για τη συνέχεια της φετινής χρονιάς, αλλά και για την επόμενη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!