Από Σεπτέμβριο το οδηγικό δίδυμο της McLaren

Νίκος Τσιώκος
Από Σεπτέμβριο το οδηγικό δίδυμο της McLaren
Από Σεπτέμβριο θα ασχοληθούν με το οδηγικό δίδυμο του 2017 στη McLaren, όπως αποκάλυψε ο Ερίκ Μπουγιέ. Σίγουρος ο Φερνάντο Αλόνσο.

Τον έναν από τους δύο οδηγούς για το 2017 έχει μέχρι τώρα η McLaren, αφού ο Φερνάντο Αλόνσο έχει συμβόλαιο. Ο Ισπανός είναι ο μόνος σίγουρος για την επόμενη χρονιά και από εκεί και πέρα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ανανέωσης του Τζένσον Μπάτον, ενώ είναι ψηλά στη λίστα και ο Στόφελ Φαντόρν.

Πάντως, η απόφαση δε θα έρθει πριν από τον Σεπτέμβριο, όπως αποκάλυψε ο Ερίκ Μπουγιέ μιλώντας στην ιστοσελίδα motorsport.com. «Επειδή δε θέλουμε να καταστρέψουμε τη φετινή χρονιά δε θέλουμε να μιλήσουμε πριν τον Σεπτέμβριο», είπε, αρχικά.

Όσο για τον Φαντόρν, άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. «Εξαρτάται σε πιο στάδιο βρίσκεται με τον μετασχηματισμό της ομάδας και τον δρόμο προς τη νίκη. Χρειάζεσαι εμεπιρία, αλλά και νέολαία διότι αυτό σημαίνει νέο αίμα και επίσης να πιέζει όσο και ο έμπειρος οδηγός».

Τέλος, ρωτήθηκε αν είναι μεγάλο πρόβλημα να έχει τόσες επιλογές ενόψει της επόμενης χρονιάς και ξεκαθάρισε πως μόνο... πονοκέφαλο δεν του δημιουργεί. «Δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Έχω τις καλύτερες πιθανότητες στη ζωή μου, δύο παγκόσμιους πρωταθλητές και ο πιο υποσχόμενος νεαρός οδηγός».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!