To Audi SQ2 «αποκαλύφθηκε»

Πέτρος Πιτσίνης
To Audi SQ2 «αποκαλύφθηκε»
Η σπορ έκδοση του νέου Crossover της Audi πιάστηκε στα... πράσα να δοκιμάζεται στο Νίρμπουργκρινγκ με ανύπαρκτο καμουφλάζ που αποκαλύπτει την εικόνα του!

Η φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το Audi SQ2 στο Νίρμπουργκρινγκ, το οποίο επισκέφθηκε προφανώς για δοκιμές. Κάτω από το καπό του θα «φορέσει» τα μηχανικά μέρη του S3, δηλαδή τον 2.0 TFSi των 310 ίππων, με τα 380 ή τα 400 Nm ροπής που εξαρτώνται από την ύπαρξη μηχανικού ή αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη S-Tronic, αντίστοιχα.

Η δύναμη θα περνάει στην άσφαλτο και από τους τέσσερις τροχούς, μέσω του συστήματος τετρακίνησης Quattro, ενώ θα εξοπλίζεται με μεγαλύτερα φρένα και βελτιωμένες αναρτήσεις ώστε να διαχειρίζεται αποτελεσματικά την αυξημένη ισχύ. Ακόμη, κανένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Audi, ωστόσο ο «δανεισμός» από το S3 είναι μια αποτελεσματική και εύκολη λύση δεδομένου ότι πατάνε στην ίδια πλατφόρμα (MQB).

Πάντως σε αντίθεση με ο,τι συμβαίνει συνήθως το αυτοκίνητο εμφανίστηκε χωρίς ίχνος καμουφλάζ, με το μόνο καλυμμένο σημείο να είναι το σήμα (που προφανώς λέει SQ2) στο πίσω μέρος. Έτσι, είμαστε σε θέση να δούμε το τονισμένο body kit με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, τις μεγάλες ζάντες, τις πολλές μαύρες λεπτομέρειες και φυσικά, την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης! Αν τελικά βγει στην παραγωγή, αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του 2017 και να φτάσει στους πρώτους του ιδιοκτήτες αργότερα στο ίδιο έτος!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!