Με λιγότερο Κρις Έβανς τα επόμενα Top Gear

Πέτρος Πιτσίνης
Με λιγότερο Κρις Έβανς τα επόμενα Top Gear
Ο μέχρι στιγμής κεντρικός παρουσιαστής στο αυτοκινητικό σόου του BBC δεν θα εμφανίζεται για τόση ώρα σε κάθε επεισόδιο, καθώς οι παραγωγοί θέλουν να δουν αν έτσι θα αυξηθούν τα νούμερα της τηλεθέασης.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, το Top Gear δεν έχει την καλύτερη δυνατή πορεία όσον αφορά την τηλεθέαση και οι παραγωγοί ψάχνουν να βρουν την αιτία. Σύμφωνα με την Telegraph στα επόμενα επεισόδια ο Κρις Έβανς θα εμφανίζεται λιγότερο, παρά το γεγονός ότι είναι ο κεντρικός παρουσιαστής.

Από την άλλη, ο Κρις Χάρις θα κερδίσει περισσότερο χρόνο καθώς στο BBC πιστεύουν ότι για να είναι τόσο δημοφιλή τα βίντεό του στο YouTube, θα έχει απήχηση. Ο Ρόρι Ρέιντ θα ακολουθήσει το δρόμο του Χάρις και θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην εκπομπή, οπότε αναμένεται να αλλάξει ελαφρώς και η δομή του σόου. Όπως όλα δείχνουν, η νέα παραγωγή δεν έχει «ορθοποδήσει» ακόμη, όμως προσπαθούν ώστε να βρεθεί η... χρυσή τομή. Αυτό πάντως θα πρέπει να γίνει γρήγορα, αφού κάθε επεισόδιο έχει... τρομακτικό μπάτζετ και σίγουρα, το κανάλι χάνει αρκετά χρήματα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!