Δεν ανησυχούν στη Βραζιλία για Ιντερλάγκος

Νίκος Τσιώκος
Δεν ανησυχούν στη Βραζιλία για Ιντερλάγκος
Οι διοργανωτές του Γκραν Πρι της Βραζιλίας δεν ανησυχούν για το μέλλον του Ιντερλάγκος και τονίζουν πως θα γίνουν βελτιώσεις στα πάντοκ.

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν έκανε λόγο για απομάκρυνση του Γκραν Πρι Βραζιλίας από το καλεντάρι της Formula1 το 2017 λόγω οικονομικών δυσκολιών, που φέρνουν στασιμότητα στις βελτιώσεις που έχει ζητήσει ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ωστόσο, οι διοργανωτές αυτού δεν ανησυχούν τονίζοντας ότι θα γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις στα πάντοκ. «Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει νόμιμη κατάσταση για να σπάσουμε το συμβόλαιο με την εταιρεία που στηρίζει τον αγώνα του, την Interpub, που ισχύει μέχρι το 2020. Η πόλυ του Σάο Πάολο δουλεύει στη βελτίωση της πίστας στο Ιντερλάγκος.

Φέτος το πρότζεκτ είναι στην τρίτη φάση. Για τον φετινό αγώνα η περιοχή των πάντοκ θα επεκταθεί βελτιώνοντας τις συνθήκες δουλειάς για όλες τις ομάδες. Η Interpub μόλις πέτυχε μία αποκλειστική συμφωνία με τη Heineken για την παροχή μπύρας στο Ιντερλάγκος. Η Βραζιλία είναι από τις βασικές αγορές ανάπτυξης για την εταιρεία», ανέφερε ανακοίνωσή τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!