Περιμένει ποινές και νίκες ο Χάμιλτον

Νίκος Τσιώκος
Περιμένει ποινές και νίκες ο Χάμιλτον
Ο Λιούις Χάμιλτον περιμένει να δεχτεί ποινές λόγω κινητήρα μέσα στη σεζόν και εξέφρασε την επιθυμία του να πανηγυρίσει νίκες σε κάθε αγώνα.

Να τιμωρηθεί με ποινές περιμένει ο Λιούις Χάμιλτον εντός της τρέχουσας σεζόν, με δεδομένο ότι είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει έκτο κινητήρα λόγω των πολλών προβλημάτων που έχει αντιμετωπίσει, τα οποία έχουν φέρει και τις αλλαγές. «Ξέρω ότι έχω λιγότερους κινητήρες και πως μετά το διάλειμμα είναι πιθανό να χρειαστώ έκτο.

Σε κάποιο στάδιο θα ξεκινάω τελευταίος και αυτό θα παίξει ρόλο σ' ένα αγωνιστικό τριήμερο», είπε στην εφημερίδα The Times. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να μην τον πτοεί, καθώς εξέφρασε την επιθυμία του, μιλώντας στην Telegraph, για νίκες σε κάθε αγώνα.

«Ο τελευταίος αγώνας δεν ήταν απροσδόκητη επιτυχία ο τρόπος που εξελίχθηκε, ήταν ένας δυνατός αγώνας. Δεν υπήρξε ποτέ τη φετινή χρονιά αμφιβολία για την ταχύτητά μου ή τι μπορώ να κάνω στο μονοθέσιο. Όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί μετά. Θα είναι εκπληκτικό να έχω και στο Σίλβερστοουν την απόδοση που είχαμε στον Καναδά, αλλά πρέπει και θέλω να κερδίζω σε κάθε αγώνα.

Δεν είναι ανάγκη, είναι επιθυμία», πρόσθεσε ο Βρετανός. Πάντως, ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει πάρει τα... πάνω του με δύο νίκες στους δύο τελευταίους αγώνες, όμως απομένει να φανεί πώς θα επηρεάσουν οι ενδεχόμενες ποινές τους προσεχείς αγώνες και τη μάχη του τίτλου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!