Εκτός το Γκραν Πρι Βραζιλίας το 2017;

Εκτός το Γκραν Πρι Βραζιλίας το 2017;

Εκτός το Γκραν Πρι Βραζιλίας το 2017;

Αμφίβολη τίθεται, σύμφωνα με δημοσίευμα, η διεξαγωγή του Γκραν Πρι της Βραζιλίας για το 2017 λόγω διαμάχης με τον Μπέρνι Έκλεστοουν σε οικονομικό επίπεδο.

Αν και έχει συμβόλαιο να φιλοξενήσει αγώνα της Formula1 μέχρι και το 2020, τίθεται αμφίβολη η διεξαγωγή του Γκραν Πρι της Βραζιλίας για το 2017. Ο λόγος είναι η διαμάχη που έχουν οι διοργανωτές σε οικονομικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα motorsport.com αναφέρει ότι η συμφωνία των δύο πλευρών περιελάμβανε και ανακαίνιση στις εγκαταστάσεις των πιτς και των πάντοκ μέχρι και τον περσινό αγώνα.

Οι εργασίες αυτές δεν έγιναν ποτέ, κάτι που έχει να κάνει με τις οικονομικές δυσκολίες των Βραζιλιάνων, γι' αυτό και υπάρχουν συζητήσεις, ώστε να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που είχαν υποσχεθεί και να μπει μπροστά το εν λόγω θέμα, όπως επιθυμεί ο Μπέρνι Έκλεστοουν. Μάλιστα, ο ίδιος προειδοποίησε, στο περιθώριο του Γκραν Πρι στον Καναδά, ότι δεν αποκλείεται φέτος να έχουμε την τελευταία εμφάνιση του Ιντερλάγκος στο καλεντάρι της F1.

«Φέτος θα μπορούσε να είναι ο τελευταίος αγώνας εκεί (στη Βραζιλία)», δήλωσε στο Μόντρεαλ. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη πίστα φιλοξενεί αγώνες του σπορ κάθε χρόνο από το 1990 μέχρι και σήμερα, ενώ το έχει πράξει και στο παρελθόν από το 1972 μέχρι και το 1977 και τη διετία 1979-1980.

Best of internet