Η Porsche σέβεται τη μνήμη του Μοχάμεντ Άλι (video)

Γιώργος Βαρίνος
Η Porsche σέβεται τη μνήμη του Μοχάμεντ Άλι (video)
Σε ένδειξη σεβασμού για το θάνατο του μεγάλου μποξέρ, η Porsche σταμάτησε παγκοσμίως την προβολή ενός διαφημιστικού της στο οποίο πρωταγωνιστούσε.

Μια ψηφιακή απεικόνιση του μεγαλύτερου μποξέρ όλων των εποχών σε νεαρή ηλικία να αγωνίζεται εναντίον του… εαυτού του, ήταν το κυρίως θέμα της διαφημιστικής καμπάνιας με τίτλο “Compete” (ανταγωνίσου) που είχε παρουσιάσει η Porsche για τη 911.

Πολύ καιρό πριν το θάνατό του, ο εμβληματικός αθλητής είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για την χρήση του προσώπου του σε αυτή, ωστόσο η Porsche την απέσυρε σε ένδειξη σεβασμού και πένθους για το χαμό του.

Ο Μοχάμεντ Άλι απεβίωσε στις 3 Ιουνίου σε ηλικία 74 ετών και αμέσως μετά, η Porsche της βόρειας Αμερικής ανακοίνωσε τη διακοπή όλων των διαφημιστικών της 911 στα οποία εμφανιζόταν ή ακουγόταν ο μεγαλύτερος μποξέρ όλων των εποχών.

Το video, που παραμένει στο youtube, δείχνει ότι όταν είσαι στην κορυφή, ο μόνος με τον οποίο μπορείς να ανταγωνιστείς είναι ο εαυτός σου. Σε αυτό πρωταγωνιστούν ο Μοχάμεντ Άλι και ο κορυφαίος σκακιστής Μάγκνους Κάρλσεν, οι οποίοι προσπαθούν, σε μια διαδικασία συνεχούς βελτίωσης να κατακτήσουν νέες κορυφές, όχι με στόχο τον αντίπαλο, αλλά τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!