Κορυφαία η «ελληνική» Harley Davidson

Γιώργος Βαρίνος
Κορυφαία η «ελληνική» Harley Davidson
H Harley Athena σήκωσε το τρόπαιο του διαγωνισμού «The Battle of the Kings» χάρη στην custom δημιουργία της που ονόμασε «Νύχτα», με βάση το Sportster Iron 883.

Η Harley-Davidson ανακοίνωσε την Πέμπτη 9 Ιουνίου, ότι η αντιπροσωπεία της στην Αθήνα, στέφθηκε νικήτρια με την εμπνευσμένη από την αρχαία θεά «Νύχτα» κατασκευή της, στον τελικό του διαγωνισμού «The Battle Of The Kings».

Η νικήτρια μοτοσυκλέτα που κατασκευάστηκε από τον Πασχάλη Τσαλαμάγκα και την ομάδα της HD Athena, επιλέχθηκε ανάμεσα από 12 φιναλίστ, από επιτροπή εμπειρογνωμόνων customizing.

Η ομάδα της Harley-Davidson Athena, κατασκεύασε ένα café racer, εμπνευσμένο από την αρχαία θεά Νύχτα, μια σκοτεινή θεότητα, εξαιρετικής ομορφιάς και δύναμης. Το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας θυμίζει φίδι ενώ το εμπρός έρποντα πάνθηρα, δύο πλάσματα της νύχτας. Το βαθύ μαύρο χρώμα, με αραιά ρινίσματα ασημένιων νιφάδων, παραπέμπουν σε έναστρο ουρανό.

Η ελληνική αντιπροσωπεία διακρίθηκε ανάμεσα σε 211 αντιπροσώπους από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, που έλαβαν μέρος και διαγωνίστηκαν για τον τίτλο του κορυφαίου customizer για το 2016, χρησιμοποιώντας σα βάση το ολοκαίνουργιο μοντέλο Sportster Iron 883.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη σε δύο φάσεις, με την πρώτη να βασίζεται στην ψηφοφορία του κοινού, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 65.000 άτομα, για να αναδειχθούν οι νικητές των περιοχών. Από αυτούς, οι διακριθέντες συναντήθηκαν στην τελική μάχη στις 9 Ιουνίου 2016, στο φεστιβάλ Wheels and Waves στο Μπιαρίτζ της Γαλλίας.

Ο Πασχάλης Τσαλαμάγκας, aftersales manager δήλωσε: «Όταν αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε αυτή τη μοτοσυκλέτα, δεν περιμέναμε να φτάσουμε τόσο ψηλά. Είναι τιμή μας να στεφθούμε Custom King για το 2016, και θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ αυτό όλη την ομάδα μας στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!