Γιατί έγινε… παππούς ο Χάμιλτον; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Γιατί έγινε… παππούς ο Χάμιλτον; (video)
Στην κατοικία του Λιούις Χάμιλτον το 2066 μας μεταφέρει το διαφημιστικό σποτ της Allianz, με πρωταγωνιστή τον Χάμιλτον, που δίνει μάλιστα και μια είδηση σχετικά με το μέλλον του.

Σαν καλός, πάμπλουτος παππούς εμφανίζεται ο Λιούις Χάμιλτον σε ένα διαφημιστικό φιλμ της ασφαλιστικής εταιρείας Allianz, χορηγού της ομάδας της Mercedes.

Περιτριγυρισμένος από τα εγγόνια του, ο γηραιός Χάμιλτον τους διηγείται πως με σύνεση, προσοχή και μηδενικό ρίσκο, κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2015 στην F1 και πριν από αυτό τα πρωταθλήματα του 2014 και του 2008.

Μια από τις εγγονές του δεν «μασάει» το παραμύθι του παππού και τότε αυτός, παίρνοντας πλέον ένα ύφος δύναμης και ισχύος, προτρέπει τα εγγόνια του να ακολουθούν το όνειρό τους και να τολμούν.

«Τολμήστε» είναι και ο τίτλος της καμπάνιας της Allianz την οποία ο Χάμιλτον δήλωσε ότι απόλαυσε ιδιαίτερα, καθώς πάντα τον συγκινούσαν οι μεταμορφώσεις των ηθοποιών στη βιομηχανία του θεάματος.

Ο πολυπρωταθλητής και πολυνίκης Βρετανός πιλότος όμως δεν έμεινε σε αυτό, αλλά έδωσε και μια είδηση: «Θα εισβάλω στο Χόλιγουντ σε κάποια φάση της ζωής μου» ανέφερε, στρώνοντας ίσως το δρόμο για τη μετά – αγωνιστική του καριέρα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!