Ατύχημα εξελίχθηκε σε σύρραξη (video)

Γιώργος Βαρίνος
Ατύχημα εξελίχθηκε σε σύρραξη (video)
Η παραβίαση του στοπ από ένα αυτοκίνητο στη Ρωσία, με αποτέλεσμα ένα ατύχημα μόνο με υλικές ζημιές, πυροδότησε μια απίστευτη πολεμική ατμόσφαιρα.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στα πρόθυρα της έκρηξης και το μόνο που χρειάζονται είναι μια αφορμή για να εξωτερικεύσουν τα πιο βάρβαρα ένστικτά τους. Αυτό αποδεικνύει το συμβάν στη ρωσική πόλη Σέρπουκοβ, όπου μετά από ένα ατύχημα το οποίο είχε μόνο υλικές ζημιές, οι δύο επιβάτες τους ενός οχήματος επιτέθηκαν σε αυτούς του αυτοκινήτου που παραβίασε το στοπ, παίζοντας ξύλο στη μέση του δρόμου.

Φυσικά και ο οδηγός του γκρι σεντάν που παραβίασε το στοπ και χτύπησε το μπλε επαγγελματικό Kangoo έφταιγε, ωστόσο η συνήθης διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι η αυτοδικία. Ταυτόχρονα, δεν προκάλεσε με κάποιο άλλο τρόπο του δύο θερμόαιμους επιβάτες του Kangoo, για να δικαιολογηθεί έστω εν μέρει η πράξη της επίθεσης.

Τώρα, οι μεν κατηγορούνται για παραβίαση του στοπ, οι δε όμως για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης, που είναι κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα και επιφέρει ποινές πολύ βαρύτερες από αυτή της τροχαίας παράβασης.

Έτσι, το μόνο που πέτυχαν οι βίαιοι επιβάτες του Kangoo είναι να βρεθούν και αυτοί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για ένα ατύχημα για το οποίο καταφανώς δεν ευθύνονταν στο παραμικρό. Τα αποτελέσματα της τυφλής οργής και της αυτοδικίας, δεν είναι ποτέ θετικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!