Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η ανάκαμψη του Χάμιλτον! (vid & pics)

Νίκος Τσιώκος
Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η ανάκαμψη του Χάμιλτον! (vid & pics)
Οφείλεται ο Τζάστιν Μπίμπερ για την ανάκαμψη του Λιούις Χάμιλτον; Πάντως, οι δυο τους έχουν γίνει... κολλητοί και κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί! Από το να παίζουν μπιλιάρδο μέχρι να βλέπουν ΝΒΑ και Κόπα Αμέρικα!

Λένε ότι μία καινούρια σχέση, είτε σε ερωτικό, είτε σε φιλικό επίπεδο, σε βοηθάει να αναγεννηθείς, όταν είσαι στα... κάτω σου! Ο Λιούις Χάμιλτον φαίνεται πως βρήκε το δεύτερο. Αν και υπήρξαν φήμες ότι βρήκε την αντικαταστάτρια της Νικόλ Σέρζινγκερ στο πρόσωπο κάποιων εκ των Ριάνα, Κένταλ Τζένερ και μερικών άλλων δεν επιβεβαιώθηκε καμία εξ' αυτών.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο Βρετανός βρήκε μία νέα φιλία, η οποία δεν αποκλείεται να οφείλεται στην ανάκαμψή του! Άλλωστε, θα χρειάστηκε και τον χρόνο του για να ξεπεράσει τη Νικόλ Σέρζινγκερ. Η αλήθεια είναι πώς να ξεπεράσεις ένα τέτοιο... κορμί, ειδικά όταν είσαι μαζί του για χρόνια; Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1, λοιπόν, έχει βρει έναν καινούριο φίλο στο πρόσωπο του Τζάστιν Μπίμπερ.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει κλέψει τις εντυπώσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας του, και οι δυο τους φαίνεται να έχουν γίνει... κολλητοί, ενώ απολαμβάνουν την εργένικη ζωή τους. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Χάμιλτον, μετά την πρώτη νίκη της σεζόν στο Μονακό, πήγε πρώτα να πανηγυρίσει με τον Μπίμπερ, ο οποίος έδωσε το παρών στο Μόντε Κάρλο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η δράση της F1 συνεχίστηκε στον Καναδά, που είναι η χώρα καταγωγής του δημοφιλούς καλλιτέχνη, και τα... κολλητάρια είχαν περισσότερο χρόνο για να τον... ξοδέψουν παρέα. Έτσι, έκαναν πάρα πολλές δραστηριότητες μαζί!

Έπαιξαν μπιλιάρδο, πήραν τα... βουνά με δύο μοτοσικλέτες, έκαναν jetsurf, παρακολούθησαν ΝΒΑ, αλλά και Κόπα Αμέρικα, όπου έβγαλαν και selfie με τον Νεϊμάρ, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν τη διεξαγωγή του Γκραν Πρι στην πίστα «Ζιλ Βιλνέβ»! Βέβαια, υπήρξε και φήμη ότι ο Μπίμπερ θα αναλάμβανε να πάρει τις συνεντεύξεις από τους τρεις πρώτους στο βάθρο, αλλά ο... κλήρος έπεσε στον γνωστό ηθοποιό, Μάικλ Ντάγκλας, και ο Καναδός τραγουδιστής έχασε την ευκαιρία να πάρει συνέντευξη από τον κολλητό του.

Όπως και να έχει το... πράγμα, πάντως, όλα δείχνουν ότι οι δύο αστέρες έχουν βρει κοινά ενδιαφέρονται όντας αμφότεροι σε μία ανοδική φάση της ζωής τους. Ο μεν Χάμιλτον έχει πανηγυρίσει δύο νίκες και έχει μπει ξανά στο... κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου και ο δε Μπίμπερ έχει επανέλθει στο προσκήνιο στον καλλιτεχνικό χώρο, ύστερα από ένα διάστημα λαθών, αμφισβήτησης και έντονης κριτικής για τις πράξεις του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!