Φερστάπεν: «Κρίμα που δεν ήμουν στο βάθρο»

Νίκος Τσιώκος
Φερστάπεν: «Κρίμα που δεν ήμουν στο βάθρο»
Την ευκαιρία να βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του στο βάθρο έχασε στον Καναδά ο Μαξ Φερστάπεν, που τόνισε πως είναι κρίμα.

Αν και βρέθηκε για μεγάλο διάστημα στην τρίτη θέση, ο Μαξ Φερστάπεν έμεινε τέταρτος και εκτός βάθρου, όπου ανέβηκε τελικά ο Βαλτέρι Μπότας. Ο Ολλανδός έχασε την ευκαιρία να είναι παρών στο πόντιουμ για δεύτερη φορά στην καριέρα του και τόνισει ότι ήταν κρίμα που δεν τα κατάφερε, ενώ αναφέρθηκε και στη μάχη της τέταρτης θέσης, για την οποία δεν... παρέδωσε τα όπλα στον Νίκο Ρόσμπεργκ.

«Ήταν καλός αγώνας. Είναι απλά κρίμα που δεν τερματίσαμε στο βάθρο μπροστά από τη Williams. Πολύ σύντομα αντιληφθήκαμε τη μεγάλη φθορά των ελαστικών. Μετά προσπαθείς να πάρεις το καλύτερο από αυτό και έτσι πράξαμε σήμερα. Ήμουν για πολλή ώρα στην τέταρτη θέση και δεν ήθελα να την αφήσω. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο και πάλεψα γι' αυτή», ανέφερε ο 18χρονος πιλότος της Red Bull.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο νεαρός έδειξε γι' ακόμα μία φορά ωριμότητα στην οδήγησή του, καθώς υπερασπίστηκε με εκπληκτικό τρόπο τη θέση του στη μάχη με τον Ρόσμπεργκ και απέδειξε στον Γερμανό ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο (Red Bull αντί για Toro Rosso).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!