Τα... πήρε με Χάμιλτον ο Ρόσμπεργκ (vid)

Τα... πήρε με Χάμιλτον ο Ρόσμπεργκ (vid)

Τα... πήρε με Χάμιλτον ο Ρόσμπεργκ (vid)

Τσαντισμένος με την κίνηση του Λιούις Χάμιλτον στην πρώτη στροφή δήλωσε ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος έχασε αρκετές θέσεις και τελικά τερμάτισε πέμπτος.

Καλύτερη εκκίνηση από τον Λιούις Χάμιλτον έκανε ο Νίκο Ρόσμπεργκ και πήγε να τον περάσει στο σικέιν της πρώτης στροφής. Όμως, οι δυο τους είχαν επαφή, με τον Γερμανό να βγαίνει εκτός και να χάνει αρκετές θέσεις. Τελικά, τερμάτισε στην πέμπτη, όμως τόνισε ότι εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ τσαντισμένος με τον ομόσταυλό του.

«Ο Σεμπάστιαν (Φέτελ) κι εγώ κάναμε καλή εκκίνηση και ο Λιούις (Χάμιλτον) είχε κακή. Η θέση μου ήταν στην εξωτερική και στη Βαρκελώνη έκανα το ίδιο στον Λιούις και λειτούργησε πάρα πολύ καλά. Προσπάθησα να κάνω το ίδιο σήμερα και έκανε έναν ελιγμό, ακουμπήσαμε κι εγώ βγήκα έξω.

Ήμουν πολύ τσαντισμένος εκείνη τη στιγμή, όμως έτσι είναι οι αγώνες και είναι δουλειά μου να σιγουρέψω ότι θα είμαι μπροστά μετά από τέτοια μάχη την επόμενη φορά. Μου κόστισε πολύ επειδή έχασα πολλές θέσεις και μετά ήταν ανηφορική μάχη προσπαθώντας να ανακτήσω θέσεις», ήταν τα λόγια του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

Canada 2016 partenza disastrosa di Hamilton e contatto ancora con Nico Rosberg

Best of internet