Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα πολυμέσων;

Πέτρος Πιτσίνης
Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα πολυμέσων;
Το UConnect της Fiat-Chrysler φαίνεται ότι πείθει με τη λειτουργία και τις δυνατότητές του, αφού «πιάνει» το υψηλότερο σκορ σε πρόσφατη έρευνα!

Στα σύγχρονα αυτοκίνητα, η συνδεσιμότητα και οι λειτουργίες των συστημάτων πολυμέσων παίζουν μεγάλο ρόλο στην τελική αγορά του καταναλωτή, για αυτό και το Consumer Reports έκανε μια έρευνα για την ανάδειξη του καλύτερου. Στην πρώτη θέση και με ποσοστό ικανοποίησης των ιδιοκτητών στο 70%, ήρθε το σύστημα UConnect 8.4 της Fiat-Chrysler. Οι πελάτες τόνισαν ότι ο συνδυασμός κουμπιών με την χρηστική οθόνη αφής είναι πολύ καλός, όπως και ο φωνητικός έλεγχος.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Hyundai με το Blue Link και 63% ποσοστό ικανοποίησης, στην τρίτη η BMW με το iDrive και 60% ποσοστό ικανοποίησης και οριακά εκτός «βάθρου» μένει η General Motors με το IntelliLink και 57% στο αντίστοιχο ποσοστό. Την πεντάδα «κλείνει» η Kia με το Uvo που ισοβαθμεί με τη General Motors (57%) και στη συνέχεια βρίσκεται η Audi με το MMI που και πάλι, έχει ποσοστό ικανοποίησης στο 57%! Το σύστημα πολυμέσων που μάλλον χρειάζεται αλλαγές και προσεκτικό ανασχεδιασμό είναι αυτό της Cadillac με το όνομα Cue, με το ποσοστό των ικανοποιημένων πελατών να μη ξεπερνά το 40% και να καταλαμβάνει την τελευταία θέση!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!