Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα αλλά... συνελήφθη

Πέτρος Πιτσίνης
Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα αλλά... συνελήφθη
Ένας άνδρας κατάφερε να οδηγήσει μια Porsche 918 Spyder αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ, όμως κατέληξε πίσω από της φυλακής τα σίδερα γιατί την... έκλεψε.

Η αλήθεια είναι ότι το να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα είναι κάτι πολύ σημαντικό, όμως δεν θα πρέπει να ξεπεράσεις και τα όρια. Συγκεκριμένα, ο Φρανσίσκο Γκονζάλες-Βελασκέζ είναι ένας από τους λίγους τυχερούς που έχουν καθίσει πίσω από το τιμόνι μιας Porsche 918 Spyder όμως αυτό συνέβη καθώς την... έκλεψε από μια αντιπροσωπεία στο Σολτ Λέικ Σίτι και όχι γιατί του την παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της για μια βόλτα.

Ο 22χρονος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη θέα του hypercar της Porsche και έσπασε τη τζαμαρία για να μπει μέσα στο κατάστημα, άρπαξε τα κλειδιά του πανάκριβου μοντέλου και έγινε καπνός. Αυτό όμως κράτησε μόνο έξι ώρες καθώς οι αρχές δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, σε πολύ κοντινή απόσταση από τον τόπο του... εγκλήματος. Πλέον, κατηγορείται για διάρρηξη και κλοπή, όμως απέφυγε τα χειρότερα αφού δεν έκανε κάποια ζημιά στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την αστυνομία της Γιούτα, το περιστατικό συνέβη στις 4:30 το ξημέρωμα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!