Έρχονται φέτος τα ηλεκτρικά Smart

Πέτρος Πιτσίνης
Έρχονται φέτος τα ηλεκτρικά Smart
Τα μικρά αυτοκίνητα πόλης, ForTwo και ForFour θα παρουσιαστούν και σε ηλεκτρική εκδοχή, ελαχιστοποιώντας έτσι το κόστος χρήσης τους για τις καθημερινές διαδρομές.

Η Smart σχεδιάζει την παρουσίαση των ηλεκτρικών ForTwo και ForFour, προσθέτοντας κι άλλες επιλογές στην γκάμα των μοντέλων. Με αυτή την προσθήκη θα γίνει ακόμη πιο οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον στις καθημερινές μετακινήσεις. Πιθανότατα, θα τα δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού φέτος το Φθινόπωρο, ενώ θα περάσει στην παραγωγή στις αρχές του 2017, όπως αναφέρει το AutoExpress.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης και παραμένει άγνωστη η χωρητικότητα των μπαταριών, η ισχύς, η αυτονομία αλλά και ο χρόνος φόρτισής του. Πάντως με τις νέες εκδόσεις των δύο Smart, η εταιρεία θα γίνει η μοναδική σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία που διαθέτει όλα της τα μοντέλα σε ηλεκτρική εκδοχή! Εκτός αυτού, η Daimler, στην οποία ανήκει η Smart, θα φτάσει συνολικά τα 12 ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην γκάμα της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!