Ο Τομ Κρούζ είναι ο ταχύτερος ηθοποιός! (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Ο Τομ Κρούζ είναι ο ταχύτερος ηθοποιός! (vid)
Οι γνώμες διίστανται για το ποιός είναι σήμερα ο ταχύτερος ηθοποιός του Χόλυγουντ. Δηλαδή... ποιός θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα επαγγελματία οδηγού αγώνων εφόσον το ταλέντο στην οδήγηση περισσεύει. Και το όνομα αυτού... Τομ Κρουζ.

Ναι. Ένας από τους πιο ισχυρούς ηθοποιούς στο αμερικανικό Box Office, ο πρεσβευτής της εκκλησίας της Σαηεντολογίας και πρωταγωνιστής σε δεκάδες ενδιαφέρουσες ταινίες είναι ταυτόχρονα ένας από τους ταχύτερους σε φυσική ταχύτητα οδηγούς αγώνων. Πιθανότατα ο Πάτρικ Ντέμπσει, ο γόης γιατρός στο Grey's Anatomy που είναι ταχύτατος και έχει διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο αναβαίνοντας στο πόντιουμ του αγώνα των 24 Ωρών του Λεμάν, να είναι πιο μεθοδικός, πιο συγκεντρωμένος και πιο «επαγγελματίας» από τον «να κάνω και αυτό, να κάνω και εκείνο» Τομ Κρουζ, αλλά εδώ μιλάμε για φυσική ταχύτητα. Αυτό είναι το αυτοκίνητο, πάρε το δίχως δοκιμές και κάνε υπερχρόνο. Ακόμα και οδηγοί αγώνων δυσκολεύονται να το πετύχουν αυτό. Ο Κρουζ το κάνει. Παίρνει το οποιοδήποτε αυτοκίνητο και κάνει επαγγελματίες οδηγούς να τρίβουν τα μάτια τους.

Ναι σύμφωνοι. Έχει παρακολουθήσει πολλές σχολές αγωνιστικής οδήγησης για τις ανάγκες ταινιών όπως Days of Thunder, Επικίνδυνες αποστολές ή Knight & Day, αλλά χιλιάδες κόσμου το έχει κάνει αυτό και δεν έχει καταφέρει να διακριθεί κάνοντας εξωπραγματικούς χρόνους. Ο Κρουζ το έχει κάνει. Για τις ανάγκες ενός publicity stand (ενός γεγονότος προβολής) οδήγησε πριν αρκετό καιρό μια Red Bull Formula 1 υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Κούλθαρντ. Δεν είναι πως πλησίασε στα 6 δευτερόλεπτα τον χρόνο του Κούλθαρντ, είναι που τον εξέπληξε με την καμπύλη εκμάθησης του μονοθεσίου και των συστημάτων του. Η Formula 1 είναι ένα πολύ πολύπλοκο όχημα για να το οδηγήσεις flat out στην πρώτη σου επαφή μ' αυτό. Θέλει χρόνο, κατανόηση και δοκιμές. Πολλές δοκιμές. Ο Κρουζ έκανε τα δικά του. Ήρθε, άκουσε προσεκτικά (εκεί μπορεί να είναι το μυστικό, ο τύπος ακούει) τι είχε να του πει ο Κούλθαρντ, μπήκε και άρχισε να πυροβολεί. Εντάξει αγόρασε και μερικά οικόπεδα, αλλά οι χρόνοι κατέβαιναν με ρυθμό πολυβόλου. Στο τέλος της ημέρας ο Κούλθαρντ ήταν εντυπωσιασμένος. Λίγα χρόνια πριν, ο πρώτος από τον τελευταίο στην F1 είχαν 6-7 δευτερόλεπτα διαφορά! Ο Κρουζ σε μία μέρα έφτασε στα 6 από τον χρόνο του Κούλθαρντ! Ενώ το ίδιο έκανε λίγα χρόνια μετά και στο Top Gear. Ήρθε καλεσμένος για να οδηγήσει στον γύρο με το «αυτοκίνητο με την πιο λογική τιμή» όπου διάφορες προσωπικότητες, οδηγούν το αυτοκίνητο προσπαθώντας να κάνουν τον καλύτερο χρόνο. Για άλλη μια φορά, ο Κρουζ εντυπωσίασε. Μπήκε, πυροβόλησε και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση... Απολαύστε τα video και δείτε με τα μάτια σας γιατί ο Τομ Κρούζ είναι σήμερα, ο ταχύτερος οδηγός στο Χόλυγουντ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!