Ραϊκόνεν: «Καλύτερο το μονοθέσιο στον αγώνα»

Ραϊκόνεν: «Καλύτερο το μονοθέσιο στον αγώνα»

Ραϊκόνεν: «Καλύτερο το μονοθέσιο στον αγώνα»

Ο Κίμι Ραϊκόνεν πιστεύει ότι το μονοθέσιο της Ferrari θα είναι καλύτερο στον αγώνα της Κυριακής (12/6) και στάθηκε στη δυσκολία της εκκίνησης από την έκτη θέση στον Καναδά.

Στα προβλήματα που αντιμετώπισε στις κατατακτήριες δοκιμές του Καναδά αναφέρθηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το μονοθέσιο της Ferrari θα είναι καλύτερο στον αγώνα την Κυριακή (12/6). «Παλεύαμε λίγο στην δέκατη στροφή σε όλες τις κατατακτήριες και χάσαμε πολύ χρόνο εκεί με το μπλοκάρισμα στους μπροστινούς τροχούς.

Υπήρχαν μερικά καλά σημείο και άλλα που πάλευα. Έχασα πολύ χρόνο εκεί και δεν είναι το ιδανικό. Δυστυχώς, αν εδώ έχεις ένα μικρό πρόβλημα πριν την ευθεία, το πληρώνεις με απώλεια χρόνου. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο θέμα που είχαμε, οι υπόλοιπες κατατακτήριες δεν ήταν κακές. Σήμερα το μονοθέσιο ήταν πολύ καλύτερο.

Στις κατατακτήριες δε νομίζω ότι είχε να κάνει με το ζέσταμα των ελαστικών. Δεν ήταν ιδανικές, όλοι έκαναν καθαρούς γύρους, όμως εκεί (στην έκτη θέση) ολοκλήρωσα τη διαδικασία. Είμαι βέβαιος πως το μονοθέσιο θα είναι καλύτερο στον αγώνα, όμως δεν είναι εύκολη η θέση που θα εκκινήσουμε».

Best of internet