Φέτελ: «Βούρτσισα τον τοίχο των πρωταθλητών!»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Βούρτσισα τον τοίχο των πρωταθλητών!»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ λίγο έλειψε να έχει ατύχημα στον τοίχο των πρωταθλητών, με τον ίδιο να τονίζει ότι τον βούρτσισε! Όσο για την επίδραση του αναβαθμισμένο τούρμπο, το κράτησε μυστικό!

«Βούρτσισα τον τοίχο των πρωταθλητών», είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μέσω της ενδοεπικοινωνίας, αφού λίγο έλειψε να έχει ατύχημα στο εν λόγω σημείο. Ο Γερμανός... έγλειψε τον τοίχο και επανέλαβε τη φράση στις δηλώσεις του, όπου κράτησε μυστικό το πώς επέδρασε στην απόδοση το αναβαθμισμένο τούρμπο.

«Μυστικό! Δεν είναι μεγάλη έκπληξη. Περιμέναμε να φέρουν απόδοση στο μονοθέσιο και έτσι έγινε. Είναι μία πίστα αρκετά σημαντική με μεγάλες ευθείες. Γι' αυτό αποφασίσουμε να φέρουμε εδώ τις αναβαθμίσεις. Δούλεψε και θα μας βοηθήσει και αύριο. Ήμουν χαρούμενος με τον χρόνο σε γενικές γραμμές.

Ήθελα να πάω κάτω από το 1:13.0, καθώς ήξερα ότι ήταν κοντά με τις Mercedes. Το έκανα αυτό, όμως δεν ήταν αρκετό. Είμαι χαρούμενος με το πώς εξελίσσεται το τριήμερο. Είμαι γενικά άνετος και απόλαυσα πολύ τις κατατακτήριες. Βούρτσισα τον τοίχο των πρωταθλητών. Δεν πρέπει να το κάνω αυτό αύριο», ανέφερε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!