Οι μπαλαδόφατσες της Formula 1 προβλέπουν (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Οι μπαλαδόφατσες της Formula 1 προβλέπουν (video)
Ποιος θα κατακτήσει το Euro της Γαλλίας και πόσο θα λήξει ο σημερινός αγώνας μεταξύ Ελβετίας και Αλβανίας; Οι ποδοσφαιρόφιλοι οδηγοί της Formula 1 δίνουν τις δικές τους απαντήσεις!

Οι περισσότεροι οδηγοί της Formula 1 είναι ερωτευμένοι με το ποδόσφαιρο, κάποιοι μάλιστα επιδεικνύουν τις ικανότητές τους με τη στρογγυλή Θεά σε μία μεικτή επιλέκτων, που δίνει παιχνίδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πριν μία δεκαετία είχε δώσει η ομάδα των Nationale Piloti της F1 δύο αγώνες και στην Ελλάδα, στους οποίους είχαν συμμετάσχει μεγάλοι αστέρες του αθλήματος, όπως ο Σουμάχερ, ο Αλόνσο, ο Φιζικέλα, ο Τρούλι, αλλά και ο νεαρός τότε Φέτελ, κ.ά.

To Euro της Γαλλίας έχει ανεβάσει στα ύψη την αδρεναλίνη μεταξύ των πιλότων, που ανήκουν στις μπαλαδόφατσες της Formula 1, οι οποίοι δεν διστάζουν να κάνουν και προβλέψεις. Ο Φερνάντο Αλόνσο εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος για επικράτηση της εθνικής ομάδας της πατρίδας του δηλώνοντας χαρακτηριστικά, ότι «η Ισπανία θα αναδειχθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γιαυτό». Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 γνωρίζει το τόπι, όπως απέδειξε και στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας των πιλότων της F1 με ένα τιμ επιλέκτων. Εκεί πέτυχε ο Φερνάντο ένα μαγικό γκολ με φάουλ από απόσταση περίπου 20 μέτρων, είχε ένα δοκάρι πάλι από φάουλ και έδωσε μία ασίστ «πάρε – βάλε» σε ένα ακόμη γκολ (βλέπε σχετικό βίντεο).

Προγνωστικά έκανε και ο Ρομέιν Γκρόσγιαν, που κατέχει τη γαλλική και την ελβετική υπηκοότητα, οπότε χτυπά η καρδιά του και για τις δύο ομάδες. Ο 30χρονος πιλότος έπεσε πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Ρουμανίας, καθώς είχε προβλέψει νίκη των «Μπλε» με 2 – 0, ενώ το παιχνίδι έληξε τελικά 2 – 1 με το νικητήριο τέρμα να σημειώνεται ελάχιστα λεπτά πριν τη λήξη. Όσο για το παιχνίδι μεταξύ Ελβετίας και Αλβανίας, που γίνεται σήμερα Σάββατο, 11 Ιουνίου, εδώ βλέπει ο οδηγός της αμερικανικής Haas νίκη των Ελβετών με 1 – 0 επί των γειτόνων μας Αλβανών.

Λάτρεις του ποδοσφαίρου είναι και οι Γερμανοί Νίκο Ρόσμπεργκ και Σεμπάστιαν Φέτελ, οι οποίοι βράζουν στο…ζουμί τους, επειδή το Κυριακάτικο Γκραν Πρι του Καναδά ξεκινά στις 9 η ώρα Ελλάδας, ενώ μία ώρα αργότερα ξεκινά ο αγώνας της εθνικής Γερμανίας εναντίον της Ουκρανίας. Μοναδική περίπτωση για να παρακολουθήσουν ολόκληρο το παιχνίδι από την τηλεόραση θα ήταν, αν εγκατέλειπαν νωρίς στο Γκραν Πρι και βέβαια αυτό αποτελεί ένα εφιαλτικό σενάριο, όσο και να αγαπούν τη «Νατσιονάλμανσαφτ».

Πάντως ο Φέτελ θεωρεί τη Γερμανία φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού Euro στη Γαλλία, ενώ αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Τόνι Κρόος, «επειδή δεν μιλά πολύ και απαντά με τις επιδόσεις του στο γήπεδο».

Αυτό εύχονται και για εσένα οι φίλοι της Ferrari, Σεμπάστιαν. Λίγα λόγια και πολλές νίκες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!