Θα τη δούμε στις 28 Ιουνίου (video)

Γιώργος Βαρίνος
Θα τη δούμε στις 28 Ιουνίου (video)
Πριν την επίσημη παρουσίασή της στην έκθεση του Παρισιού το φθινόπωρο, η νέα Porsche Panamera θα κάνει την online πρεμιέρα της.

Με σχέδια, λεπτομέρειες του πίσω μέρους της και video από την εξέλιξή της η Porsche προλειαίνει το έδαφος της πλήρους αποκάλυψης του πολυτελούς μοντέλου της, της τετράθυρης και τετραθέσιας Panamera δεύτερης γενιάς.

Στην κουπέ εκδοχή του μοντέλου, που στην πρώτη του γενιά ήταν και η μοναδική, πλέον θα προστεθεί και μια shooting brake σύμφωνα με τις κατασκοπευτικές εικόνες. Το μεγάλο αυτοκίνητο το μήκος του οποίου θα ξεπερνά τα 5 μέτρα αναμένεται σημαντικά ελαφρύτερο, αρκετά κάτω από τους δύο τόνους, καθώς το νέο πλαίσιο MSB του ομίλου της VW έχει αναπτυχθεί ακριβώς για να είναι σημαντικά ελαφρύτερο.

Μαζί το νέο πλαίσιο φέρνει και τη δυνατότητα δημιουργίας μια υβριδικής έκδοσης, που σίγουρα θα υπάρχει στη γκάμα, ενώ οι βασικοί κινητήρες θα είναι V6 εξελιγμένοι από κοινού με την Audi –εννοείται turbo. Στην κορυφή της γκάμας θα παραμείνουν οι εκδόσεις Turbo και Turbo S με ισχύ 550 και 600 ίππων σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Αισθητικά το αυτοκίνητο θα είναι πολύ πιο δυναμικό, καθώς τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω θα είναι αρκετά πιο στενά και πλατιά, ενώ η σιλουέτα περισσότερο κομψή και αεροδυναμική, ώστε να μασκάρεται με μαεστρία ο μεγάλος όγκος.

Έως τις 28 Ιουνίου σίγουρα θα έχουμε και νεότερο κύμα εικόνων και video, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!