Τι είναι αυτό;

Τι είναι αυτό;

Τι είναι αυτό;

Ο δημιουργός του το ονομάζει 2016 Vetter Custom Dimensia και είναι μια πιστή αντιγραφή ενός υποτιθέμενου μελλοντικού Lexus από την ταινία Minority Report. 

Αν έχετε δει την ταινία επιστημονικής φαντασίας του Στήβεν Σπίλμπεργκ με τον Τομ Κρουζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ίσως να θυμάστε ότι εξελίσσεται το έτος 2054. Τότε λοιπόν, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, μια Lexus θα είχε τη μορφή που βλέπετε στις εικόνες.

Στη βάση λοιπόν του αυτοκινήτου που πρωταγωνιστούσε στην ταινία, κάποιος Αμερικανός βελτιωτής  με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή αυτοκινήτων, όπως ο ίδιος έγραψε στο ebay όπου προσπάθησε να πουλήσει το δημιούργημά του, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα αντίγραφο έτσι προέκυψε αυτό, το 2016 Vetter Custom Dimensia .

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος ο κατασκευαστής, το αντίγραφο αυτό της Lexus του έτους 2054 χρησιμοποιεί έναν εξακύλινδρο κινητήρα της Porsche 2,7 λίτρων, προφανώς από boxster, μαζί με το αντίστοιχο αυτόματο κιβώτιο. Όπως μπορούμε να δούμε και από τις εικόνες του εσωτερικού, χρησιμοποιεί επίσης και το ταμπλό της Porsche, μαζί με όλα τα ηλεκτρικά μέρη.

Παρότι το αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και μοναδικό, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να το αγοράσει με τιμή 95.000 δολάρια, όσα περίπου κοστίζει μια Porsche 911 S στις ΗΠΑ. Μάλλον ο τύπος το παντρεύτηκε το μοναδικό του δημιούργημα.

 

Best of internet