Χάμιλτον: «Φοβερή μέρα»

Νίκος Τσιώκος
Χάμιλτον: «Φοβερή μέρα»
Λόγο για φοβερή μέρα έκανε ο Λιούις Χάμιλτον, με το πέρας των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής (10/6) στον Καναδά. Ρόσμπεργκ: «Εξαιρετική ατμόσφαιρα»

Με δύο πρώτες θέσεις ξεκίνησε το Γκραν Πρι του Καναδά ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός έκανε λόγο για φοβερή μέρα και τόνισε πως θα πρέπει να κατανοήσει καλά τα ελαστικά και τις θερμοκρασίες τους. «Ήταν φοβερή μέρα. Πάντα ήταν δυνατή πίστα για μένα και πραγματικά απολαμβάνω την επιστροφή μου εδώ.

Γενικά είμαι πολύ χαρούμενος με το μονοθέσιο μέχρι τώρα. Σήμερα (την Παρασκευή) εστίασα στην προσοχή στο να δουλέψω σκληρά για να σιγουρέψω ότι θα έχουμε μία καλή κατανόηση των ελαστικών. Ελπίζω ο καιρός να μείνει έτσι όλο το τριήμερο για όλους τους οπαδούς που βρίσκονται στις κερκίδες», είπε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ρόσμπεργκ: «Εξαιρετική ατμόσφαιρα»

Από τη μεριά του, ο Νίκο Ρόσμπεργκ στάθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα, την οποία ήδη έχουν δημιουργήσει οι οπαδοί στις κερκίδες. «Γενικά νιώθω καλά στο μονοθέσιο. Όμως, εδώ δεν είναι σαφής η λειτουργία των ελαστικών, γι' αυτό χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση απόψε. Έχασα τον περισσότερο χρόνο στο πρώτο κομμάτι, πιθανόν εξαιτίας των θερμοκρασιών των ελαστικών.

Αυτό το μέρος του γύρου είναι ο βασικός τομέας που πρέπει να δουλέψουμε και να βρούμε κάποια βελτίωση για τις κατατακτήριες δοκιμές. Είναι ωραίο να βλέπω τόσους πολλούς θεατές εκεί έξω από σήμερα και είμαι σίγουρος ότι όλο το τριήμερο θα έχουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα», ήταν τα λόγια του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!