Ρόσμπεργκ: «Καυτή η ανάσα της Red Bull»

Νίκος Τσιώκος
Ρόσμπεργκ: «Καυτή η ανάσα της Red Bull»
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε ότι η Mercedes νιώθει καυτή την ανάσα της Red Bull, που έχει καλά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες.

Η Red Bull έχει παρουσιαστεί βελτιωμένη στους τελευταίους αγώνες και έχει φέρει κάποια καλά αποτελέσματα, με αποκορύφωμα τη νίκη του Μαξ Φερστάπεν στην Ισπανία. Γι' αυτό και στη Mercedes νιώθουν καυτή την ανάσα των «κόκκινων ταύρων», όπως παραδέχτηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1.

«Σίγουρα νιώθουμε καυτή την ανάσα τους και ήταν πολύ δυνατοί στο Μονακό. Σε γενικές γραμμές μας πλησιάζουν πολύ γρήγορα. Παρά ταύτα, το Μονακό ήταν πολύ ξεχωριστή πίστα επειδή στην Ισπανία η διαφορά ήταν λίγο μεγαλύτερο. Αυτό είναι καλό για το άθλημα, έχουμε μερικές καυτές μάχες με άλλες ομάδες.

Αν και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι έχουμε ακόμα το καλύτερο πακέτο!», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γερμανός. Όσο για το Γκραν Πρι του Καναδά, ελπίζει να επιστρέψει στις νίκες και να διευρύνει τη διαφορά του στη βαθμολογία. «Μου αρέσει πολύ αυτή η πίστα και το μονοθέσιό μας είναι υπέροχο και νιώθω καλά. Αν πάνε καλά τα πράγματα, θα μπορέσω σίγουρα να πάω για τη νίκη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!