Φέτελ: «Να βρεθώ μπροστά από τις Mercedes»

Νίκος Τσιώκος
Φέτελ: «Να βρεθώ μπροστά από τις Mercedes»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ελπίζει να βρεθεί μπροστά από τις Mercedes το Σάββατο (11/6) και όχι απλά να μπει ανάμεσά τους. Ραϊκόνεν: «Το κατάλληλο υλικό γι' αύριο».

Να μπει... σφήνα στις δύο Mercedes κατάφερε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Καναδά. Όμως, ο Γερμανός, όπως είναι λογικό, θέλει να είναι μπροστά από τα «ασημί βέλη» το Σάββατο (11/6). «Σε γενικές γραμμές το μονοθέσιο φαίνεται να λειτουργεί, δεν υπάρχει τίποτα λάθος.

Ό,τι φέραμε φαίνεται να μας δίνουν αυτό που περιμέναμε. Αυτά είναι καλά νέα για σήμερα. Το μονοθέσιο πάντα είναι πολύ ζωντανό εδώ, με τα κερμπ είναι πολύ δύσκολο ταξίδι. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και να δουλέψουμε.

Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο, να δούμε τι μας παίρνει, αλλά όσο πιο κοντά μπορέσουμε να είμαστε τόσο το καλύτερο», δήλωσε, αρχικά, μετά το πέρας των FP1 και FP2, για να αναφερθεί και στον στόχο του. «Ελπίζω όχι μόνο να μπω... σφήνα, αλλά να είμαι μπροστά τους. Θα είναι γρήγοροι (της Mercedes), δε θα είναι έκπληξη, είναι μία πίστα που τους ταιριάζει και ήταν πολύ ανταγωνιστικοί εδώ τα τελευταία χρόνια».

Ραϊκόνεν: «Το κατάλληλο υλικό γι' αύριο»

Από τη μεριά του, ο Κίμι Ραϊκόνεν τόνισε πως δοκίμασε αρκετά πράγματα για να επιλέξει τα κατάλληλα για το Σάββατο (11/6). «Ήμουν μακριά από την ιδανική μέρα. Παλεύαμε να βγάλουμε κάποιο νόημα από το μονοθέσιο. Θέλουμε να το κάνουμε καλύτερο στον χειρισμό και δεν τα καταφέραμε. Είναι από τις μέρες που τα πράγματα αλλάζουν και τίποτα δε φαίνεται να λειτουργεί όπως το ελπίζεις. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα και μετά έπρεπε να επιλέξουμε τα κατάλληλα γι' αύριο», είπε ο Iceman.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!