Τα... βασανιστήρια της Aston Martin DB11 (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Τα... βασανιστήρια της Aston Martin DB11 (video)
Το νέο μοντέλο της Aston Martin ετοιμάζεται για να βγει στην παραγωγή και δοκιμάζεται σε σκληρές συνθήκες, ώστε να εγγυάται αξιοπιστία ακόμη και στα πιο ακραία κλίματα!

Στο πλαίσιο της εξέλιξής της, η νέα Aston Martin DB11... κακοποιείται σε συνθήκες πολικού ψύχους! Όπως βλέπουμε, ο οδηγός της κυριολεκτικά της... πίνει το αίμα και το νέο μοντέλο της Βρετανικής φίρμας ανταποκρίνεται, ενώ φυσικά έχουν απενεργοποιηθεί τα ηλεκτρονικά της βοηθήματα όπως το σύστημα ελέγχου της ευστάθειας.

Στο σύντομο βίντεο έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τη DB11 όχι όμως και να δούμε την τελική της εικόνα, καθώς το λανσάρισμά της δεν έχει γίνει ακόμη. Κάτω από το καπό της βρίσκεται ο νέος V12 της εταιρείας με χωρητικότητα 5.2 λίτρων. Αποδίδει με τη βοήθεια από δύο τούρμπο, 608 ίππους και 700 Nm ροπής που είναι ικανά να την εκτοξεύσουν στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα ξεπερνά τα 320 χλμ./ώρα! Αυτά τα νούμερα επιτυγχάνονται σε συνδυασμό με το νέο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων από τη ZF και της χαρίζουν τον τίτλο του ισχυρότερου μοντέλου της σειράς DB! Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!