Ανοιχτός σε... reunion με Ρικιάρντο ο Φέτελ

Νίκος Τσιώκος
Ανοιχτός σε... reunion με Ρικιάρντο ο Φέτελ
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο επανένωσης με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο, ενώ δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει τη συνεργασία με τον Κίμι Ραϊκόνεν.

Με το συμβόλαιο του Κίμι Ραϊκόνεν να μην έχει ανανεωθεί ακόμα, οι φήμες είναι πολλές για το ποιος θα τον αντικαταστήσει στη Ferrari. Τις τελευταίες ώρες παίζει και του Ντάνιελ Ρικιάρντο (Φερστάπεν, Γκροζάν, Γκουτιέρεζ ήταν μέχρι τώρα οι υποψήφιοι), με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο για... reunion με τον πρώην ομόσταυλό του στη Red Bull.

Οι δυο τους συνυπήρξαν στους «κόκκινους ταύρους» το 2014 και ο Γερμανός δε θα είχε πρόβλημα να συνεργαστούν και πάλι, αυτή τη φορά για λογαριασμό τηςε Scuderia. «Όταν έτρεξα μαζί του (με τον Ρικιάρντο) το 2014, δεν είχαμε προβλήματα και ήδη τον γνώριζα. Μου αρέσει, είναι δυνατός τύπος και είχαμε μία καλή σεζόν το 2014.

Πέρυσι και φέτος είναι λίγο δύσκολο να κρίνω, επειδή δεν γνωρίζεις τι συμβαίνει εσωτερικά, αλλά απ' ό,τι ξέρω είναι καλός άνθρωπος. Μετά πάλι, δεν είναι δική μου απόφαση, ούτε δουλειά μου να υπογράφω με ανθρώπους. Δεν έχω μιλήσει με την ομάδα και δεν είναι θέμα που θα προκύψει.

Τώρα είμαστε αρκετά απασχολημένοι με το να κλείσουμε τη διαφορά, αυτή είναι η βασική προτεραιότητα», είπε ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστοσελίδα motorsport.com. Πάντως, ούτε με τον Ραϊκόνεν θα έχει πρόβλημα να συνεργαστεί για μία ακόμα χρονιά. «Βέβαια δε με πειράζει. Είναι πολύ εύκολο να δουλεύεις μαζί του επειδή δεν πρέπει να ανησυχείς για οποιαδήποτε κόλπα ή παιχνίδια, τα οποία θα αποσπάσουν την προσοχή», ανέφερε για τον Iceman.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!