Έκλεστοουν: «Η συμφωνία με τη Heineken θα σώσει τη Μόντσα»

Νίκος Τσιώκος
Έκλεστοουν: «Η συμφωνία με τη Heineken θα σώσει τη Μόντσα»
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν πιστεύει ότι η συμφωνία με τη Heineken μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται για να σωθεί η Μόντσα και να έχουμε Γκραν Πρι Ιταλίας και τα επόμενα χρόνια.

Στον... αέρα παραμένει το μέλλον της Μόντσα στη Formula1, καθώς ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφωνία με τη διοίκηση του σπορ για νέο συμβόλαιο, αφού το ισχύων λήγει φέτος. Ωστόσο, ο Μπέρνι Έκλεστοουν πιστεύει ότι η νέα συνεργασία με τη Heineken θα βοηθήσει να σωθεί το Γκραν Πρι Ιταλίας.

«Είναι πιθανό να βοηθήσει», απάντησε ο ισχυρός άνδρας της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όταν ρωτήθηκε αν το εν λόγω deal μπορεί να σώσει τον «Ναό της Ταχύτητας». Όσον αφορά το γιατί παίρνει τόσο πολύ χρόνο να έρθει η ανανέωση, επανέλαβε πως εμπλέκεται η πολιτική.

«Είναι στην Ιταλία και έχει να κάνει πάρα μα πάρα πολύ με την πολιτική. Όλοι όσοι εμπλέκονται συμφωνούν και θέλουν να σώσουν τον αγώνα». Τέλος, στο Μόντρεαλ τον ρώτησαν και οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν στον φετινό αγώνα. «Εξαρτάται από αυτούς.

Έχουν ένα συμβόλαιο, πιστεύω τώρα έχουν και στιλό (για να το υπογράψουν)», είπε ο 85χρονος, ο οποίος ουσιαστικά... πέταξε το μπαλάκι στους Ιταλούς. Πάντως, τα περιθώρια στενεύουν για το θρυλικό σιρκουί, με δεδομένο ότι το Γκραν Πρι του 2016 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 2-4 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!