Στο DRS το πρόβλημα του Μάσα

Νίκος Τσιώκος
Στο DRS το πρόβλημα του Μάσα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στο DRS εντοπίστηκε το πρόβλημα στον Φελίπε Μάσα, το οποίο προκάλεσε το ατύχημα του Βραζιλιάνου στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Καναδά, όπως ανακοίνωσε η Williams.

Ατύχημα είχε ο Φελίπε Μάσα στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Καναδά, όταν έκανε τετακέ και χτύπησε με το πίσω μέρος στα προστατευτικά λάστιχα. Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι το DRS δεν έκλεισε τελείως, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου στο φρενάρισμα, όπως ανακοίνωσε η Williams.

«Στο FP1 δεν έκλεισε τελείως το DRS, ώστε ο Φελίπε Μάσα να χάσει την πίσω πτέρυγα στο φρενάρισμα. Η ομάδα το ερευνά και δουλεύει για να φτιάξει το μονοθέσιο για το FP2», ανέφερε στο twitter της η ομάδα του Γκρόουβ. Πάντως, ο Μάσα έβαλε πολλή δουλειά στους μηχανικούς του, που... τρέχουν για να έχουν έτοιμο το μονοθέσιό του για τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα «Ζιλ Βιλνέβ» στο Μόντρεαλ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!