Μάθε παιδί μου οδήγηση, με Yamaha

Γιώργος Βαρίνος
Μάθε παιδί μου οδήγηση, με Yamaha
Μια πρωτοποριακή σχολή εκμάθησης οδήγησης μοτοσικλέτας σε παιδιά, εγκαινίασε τη χώρα μας η Yamaha, με την επωνυμία Yamaha Junior Academy.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου ξεκίνησε και τυπικά τη λειτουργία της η πρώτη Ακαδημία εκμάθησης οδήγησης δικύκλου για παιδιά στην Ελλάδα. Με την αποκλειστική χορηγία και πλήρη υποστήριξη της Yamaha – ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. και υπό τη λειτουργία του Riding School στο πρώην Αuto Festival (Πολυδένδρι/ Καπανδρίτι), τα παιδιά θα μπορούν πλέον να μαθαίνουν οδήγηση μοτοσυκλέτας από έμπειρους εκπαιδευτές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να θέτουν τις βάσεις για να απολαμβάνουν ασφαλή μετακίνηση με εξελιγμένες δεξιότητες σε όλη τους τη ζωή.

Όπως τόνισε κατά την ομιλία του στη διάρκεια των εγκαινίων της Ακαδημίας ο υπεύθυνος για τη λειτουργία της, προπονητής μηχανοκίνητου αθλητισμού κ. Θανάσης Χούντρας : «Υπάρχουν βασικές αρχές εκμάθησης που βοηθούν να προγραμματιστεί εξ’ αρχής ο εγκέφαλος ώστε να αντιδρά αυτόματα και με τον σωστό τρόπο, χωρίς την παρεμβολή σκέψης που θα δώσει λανθασμένη οδηγία οδήγησης τη στιγμή που θα χρειαστεί στο μέλλον. Όταν αυτή η γνώση έχει αποκτηθεί σε μικρή ηλικία και έχει γίνει εμπειρία στην πράξη, ο εγκέφαλος την ανακαλεί όταν θα τη χρειαστεί σε μεγάλη πια ηλικία. Αυτή η εκπαίδευση του εγκεφάλου και το βίωμα του σώματος στην πράξη ενάντια στο ένστικτο που υπαγορεύει το αντίθετο, είναι που θα τους εξασφαλίσει απολαυστικές διαδρομές χωρίς ρίσκα στο μέλλον».

Η Ακαδημία προσφέρει τις εξής παροχές :

• Καθοδήγηση των παιδιών από εξειδικευμένους εκπαιδευτές με τη μορφή "ιδιαίτερου", εξατομικευμένου μαθήματος, σε ειδικά διαμορφωμένη εσωτερική διαδρομή, προσαρμοσμένη για κάθε ηλικία.

• Μοτοσυκλέτες ΥΑΜΑΗΑ όλων των τύπων για τα διαφορετικά στάδια εκμάθησης.

• Πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας - μπουφάν και κράνη - για τα παιδιά, ώστε να μην είναι απαραίτητη η αγορά αξεσουάρ από τους γονείς στα πρώτα στάδια εκμάθησης.

• Κλειστές κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις για τη φιλοξενία των γονέων την ώρα του μαθήματος και αποδυτήρια για τα παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες για την Yamaha Junior Academy μπορεί να βρει όποιος γονέας ενδιαφέρεται, μέσω τη επικοινωνίας με τον εκπαιδευτή κ. Στέργιος Νένε, στα τηλέφωνα 22950 26378 και 6944 696269.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!