“Ζωγραφίζουν” καλύτερα στην πίστα ή στο χαρτί; (video)

Γιώργος Βαρίνος
“Ζωγραφίζουν” καλύτερα στην πίστα ή στο χαρτί; (video)
Το Sky Sports υπέβαλλε του δύο οδηγούς της Force India σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό ζωγραφικής. Η τελευταία τους κόντρα, ήταν τα… πορτραίτα τους.

Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο σκέφτηκε το Sky Sports για να διαπιστώσει το επίπεδο συνεργασίας και κατανόησης μεταξύ των οδηγών της Force India, των Σέρχιο Πέρεζ και Νίκο Χούλκενμπεργκ. Αυτή την εβδομάδα και εν όψει του Γκραν Πρι του Καναδά, τους έδωσε τη δυνατότητα να κοντραριστούν στο σχέδιο, ζητώντας τους να φιλοτεχνήσουν ο ένας το πρόσωπο του άλλου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video, καλύτερα να οδηγούν παρά να ζωγραφίζουν, καθώς τα αποτελέσματα ήταν μόνο για γέλια –αν όχι για κλάματα, αν η ζωγραφική είναι το πάθος σας.

Πάντως φαίνεται ότι για τη Force India μετρούν ιδιαίτερα αυτού του τύπου οι διαγωνισμοί, καθώς ο Γερμανός Χούλκενμπεργκ που επικράτησε, έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και το 2017, ενώ ο Μεξικανός Πέρεζ, που προηγείται στο πρωτάθλημα και έφερε ένα βάθρο στο Μονακό, αναζητά ομάδα. Καθώς, όπως μπορείτε να δείτε, δεν τα πήγε καθόλου καλά στο διαγωνισμό ζωγραφικής…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!