Κολυμπάει το Opel Zafira; (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Κολυμπάει το Opel Zafira; (video)
Ένας οδηγός από το Ηνωμένο Βασίλειο θεώρησε ότι ήταν πίσω από το τιμόνι ενός... χόβερκραφτ και προσπάθησε να περάσει από έναν πλημμυρισμένο δρόμο με ένα Zafira, κάτι που στη συνέχεια... μετάνιωσε.

Οι πλημμύρες των τελευταίων ημερών στο Λονδίνο έκαναν έναν Βρετανό οδηγό να μάθει με τον... άσχημο τρόπο ότι το Vauxhall (Opel) Zafira του δεν είναι αμφίβιο. Παρά το γεγονός ότι όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα δεν προχώρησαν και έκαναν πίσω για να αποφύγουν τα νερά, ο συγκεκριμένος οδηγός τόλμησε και τελικά την... έπαθε.

Το μεσαίο πολυμορφικό μοντέλο της Vauxhall κατευθύνθηκε με σιγουριά προς τα λιμνάζοντα νερά όμως ήταν αρκετά βαθιά με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί μέσα σε αυτά και τελικά, να εγκλωβιστεί. Αν παρατηρήσουμε καλά το σύντομο βίντεο μπορούμε να δούμε πως θα είχαν δυσκολευτεί ακόμη και καθαρόαιμα τετρακίνητα μοντέλα με μεγάλη απόσταση από το έδαφος, όπως για παράδειγμα ένα Jeep Wrangler ή ένα... Hummer. Μάλιστα ακούγεται και μια φωνή που λέει στα Αγγλικά «γιατί να το προσπαθήσεις αυτό, τι ακριβώς κάνεις;», με το ίδιο πράγμα να αναρωτιόμαστε κι εμείς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!