Μάρκεζ: «Οι βελτιώσεις της Honda δεν δούλεψαν»

Πέτρος Πιτσίνης
Μάρκεζ: «Οι βελτιώσεις της Honda δεν δούλεψαν»
Ο αναβάτης της Honda δήλωσε πως οι αλλαγές στη μοτοσυκλέτα από την ομάδα του δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά τις υψηλές προσδοκίες.

Μετά τον αγώνα στη Βαρκελώνη, η Honda έκανε κάποιες αλλαγές στη μοτοσυκλέτα του Μαρκ Μάρκεζ, όμως αυτές δεν έφεραν βελτίωση στους χρόνους του. Ο Ισπανός αναβάτης είχε στη διάθεσή του βελτιωμένο πλαίσιο, νέα εξάτμιση και διαφορετικές ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά που υπόσχονταν καλύτερη επιτάχυνση, όμως ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έγινε το πολυπόθητο βήμα προς τα εμπρός.

Συγκεκριμένα, είπε: «Προφανώς, ήθελα να φύγουμε από την πίστα της Βαρκελώνης καλύτεροι από πριν, όμως είναι αλήθεια ότι τα χειρότερα σιρκουί τα έχουμε περάσει κι αυτά που ακολουθούν, μας ταιριάζουν καλύτερα. Αναμφίβολα είχα υψηλές προσδοκίες και είχα ενθουσιαστεί, καθώς υπήρχαν πολλά νέα πράγματα, όμως αυτά συμβαίνουν και δεν λειτουργούν όλα όπως τα σχεδιάζεις, με αποτέλεσμα να μην είσαι πάντα ικανοποιημένος. Η περσινή σεζόν ήταν πιο παραγωγική. Τώρα τουλάχιστον, έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες που μας δίνουν περισσότερα στοιχεία για το πλαίσιο που χρησιμοποιούμε τώρα. Το αρνητικό είναι ότι το νέο δεν ταίριαζε καθόλου στο οδηγικό μου στυλ, όντας ακριβώς αντίθετο». Από την άλλη, ο ομόσταυλός του, Ντάνι Πεντρόσα, που χρησιμοποίησε το νέο πλαίσιο και στον αγώνα, είπε: «Δεν εστιάσαμε στους χρόνους. Δουλέψαμε πάνω στο κράτημα, στην έξοδο των στροφών και σε μερικά ηλεκτρονικά. Όμως, δεν καταφέραμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!