Απανθρακώθηκε οδηγός στην Αττική οδό (upd)

Γιώργος Βαρίνος
Απανθρακώθηκε οδηγός στην Αττική οδό (upd)
Μια Porsche Cayenne έπιασε φωτιά στην Αττική οδό το μεσημέρι και ο οδηγός της εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μια ιδιαίτερα σκληρή εικόνα αντίκρισαν σήμερα το μεσημέρι λίγο πριν τις 15:00 οι οδηγοί που κινούνταν στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα και συγκεκριμένα στο 24,4 χιλιόμετρο, μεταξύ των κόμβων Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο μια Porsche Cayenne είχε τυλιχτεί στις φλόγες και στο εσωτερικό της είχε εγκλωβιστεί ο οδηγός της, ο οποίος παρά τις προσπάθειες της πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο με τρία οχήματα, απανθρακώθηκε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η Porsche Cayenne ανήκει στη γυναίκα του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, που υπήρξε εκδότης των ιστορικών εφημερίδων "Μεσημβρινή" και "Ακρόπολις" και πρόσφατα κατηγορήθηκε ως εκβιαστής ΔΕΚΟ, τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων, με στόχο την άντληση διαφήμισης για τα μέσα που εξέδιδε.

Ωστόσο ακόμα εκκρεμεί η ταυτοποίηση του πτώματος του οδηγού, καθώς τίποτα από ότι είχε επάνω του ή υπήρχε στο αυτοκίνητο δεν διασώθηκε από την πυρκαγιά για να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!