Περισσότερο σπορ το Fiat 500 S

Γιώργος Βαρίνος
Περισσότερο σπορ το Fiat 500 S
Μια νέα έκδοση του Fiat 500 με τον κωδικό S, διατίθεται με πιο δυναμικά στοιχεία εξοπλισμού στο αμάξωμα και στο εσωτερικό.

Η προσωπικότητα είναι το ισχυρότερο στοιχείο του Fiat 500, μια τόνωσή της όμως προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης νέων ανήσυχων οδηγών είναι πάντα χρήσιμη. Αυτός είναι και ο στόχος της νέας έκδοσης S, που διαθέτει σημαντικές προσθήκες και αλλαγές σε αμάξωμα και εσωτερικό, με στόχο μια πιο δυναμική και προκλητική εικόνα.

Το 500 S είχε κάνει την εμφάνισή του στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, το Μάρτιο του 2016 και πλέον βρήκε το δρόμο του προς την αγορά.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται πλέον τα σκούρα φιμέ κρύσταλλα, η επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και νέα μάσκα εμπρός, με πιο τολμηρή κυψελοειδή σχεδίαση. Πιο μεγάλος προφυλακτήρας εμπρός με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης, πιο ογκώδης προφυλακτήρας πίσω, ειδική αεροτομή και side skirts ολοκληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές, μαζί με τις ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 15 ή, προαιρετικά, 16 ιντσών .

Καλύμματα και επενδύσεις σε σατινέ απόχρωση γραφίτη έχουν τοποθετηθεί στις λαβές των θυρών, στα καλύμματα των καθρεπτών και στις στάνταρ ζάντες αλουμινίου, που ταιριάζουν με τις λεπτομέρειες του προφυλακτήρα.

Ειδικά για τα μοντέλα S, πέρα από τα γνωστά χρώματα του 500, έχουν προστεθεί το μεταλλικό Μπλε Italia και νέο ματ πράσινο Alpi που βλέπετε και στις εικόνες.

Στο εσωτερικό, τα μαύρα καθίσματα και η οροφή συνδυάζονται με μπλε, λευκό ή κίτρινο χρώμα στις πόρτες και στα πλαϊνά των καθισμάτων. Διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας είναι δερμάτινη επένδυση Frau με λευκές ή μπλε λεπτομέρειες. Πάνελ σε απόχρωση σατέν γραφίτη , όπως και στο αμάξωμα, έχουν τοποθετηθεί στο ταμπλό, ενώ τις αλλαγές ολοκληρώνει η υιοθέτηση ενός ειδικού σπορ τιμονιού.

Η νέα έκδοση S του Fiat 500 θα διατίθεται στην Ελληνική αγορά μόνο με το κλειστό αμάξωμα και τους κινητήρες turbo ντίζελ 1.3 16v Multijet που αποδίδει 95 ίππους και βενζίνης 0.9 TwinAir με ισχύ 85 ή 105 ίππους.

Προαιρετικά, τέλος, το Fiat 500S θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά με το νέο, υψηλής απόδοσης σύστημα ήχου BeatsAudioTM, που διαθέτει 8κάναλο ενισχυτή και συνολική ισχύ 440 Watt.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!