Ποιες μάρκες «παίζουν μπάλα» στο Euro της Γαλλίας; (videos)

Πέτρος Πιτσίνης
Ποιες μάρκες «παίζουν μπάλα» στο Euro της Γαλλίας; (videos)
Η στρογγυλή θεά του ποδοσφαίρου έχει ξεσηκώσει και τις εταιρείες αυτοκινήτων, που ετοίμασαν ευρηματικά διαφημιστικά σποτ, από τα οποία διαλέξαμε τα εντυπωσιακότερα!

Το Euro 2016 έχει συνεπάρει μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων, οι οποίες «παίζουν μπάλα» με τον δικό τους τρόπο και πιο συγκεκριμένα με πανέξυπνα και χιουμοριστικά διαφημιστικά σποτάκια. Έτσι πετυχαίνουν με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, γιατί αξιοποιούν τη λατρεία του κόσμου για το ποδόσφαιρο προωθώντας διαφημιστικά ορισμένες ειδικές εκδόσεις κάποιων μοντέλων τους ή και την ίδια τη μάρκα. Το gazzetta.gr έψαξε και παρουσιάζει τα εντυπωσιακότερα σποτ των αυτοκινητοβιομηχανιών, που συνδέονται με το ευρωπαϊκό ραντεβού με τη μπάλα από τις 10 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου στα γήπεδα της Γαλλίας.

Η Κia έχει βεβαίως τον πρώτο λόγο, καθώς είναι επίσημος χορηγός του Euro 2016 και μας καλωσορίζει στο «Παιχνίδι της Καρδιάς μας» κάνοντας βόλτες με το νέο Sportage στους δρόμους του Παρισιού υπό τις επευφημίες του πλήθους.

Η Volkswagen στέλνει τον σταρ της Μπάγερν Μονάχου με δεμένα μάτια να βρει το τέρμα και να πετύχει γκολ. Το εγχείρημα θα ήταν αδύνατον ακόμη και για τον Μίλερ, που μυρίζεται το γκολ, χωρίς την καθοδήγηση του νέου συστήματος πλοήγησης με το οποίο εφοδιάζονται οι ειδικές εκδόσεις Allstar των μοντέλων της VW.

Συγκινητικό είναι το φιλμάκι της Hyundai με έναν πιτσιρικά, που ανυπομονεί να έρθει το Euro 2016 και προσπαθεί να το παρακολουθήσει με κάθε τρόπο, όμως δέχεται τη μία απογοήτευση πίσω από την άλλη. Μέχρι που εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός η ομάδα φίλων της Hyundai, που παίρνει τον μικρό μαζί της, για να απολαύσει το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα από τη γιγαντοοθόνη του Hyundai Fan Park.

Μία ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί το βίντεο της Volvo με πρωταγωνιστή τον τεράστιο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο πανύψηλος στράικερ της εθνικής Σουηδίας μας μιλά για τα παιδικά του χρόνια και τη ζωή και την καριέρα του μέχρι σήμερα, για να πάρει μετά θέση μέσα σε ένα νέο Volvo V90 και να ξεκινήσει για τα γήπεδα της Γαλλίας. Το βίντεο θα άξιζε μέχρι και βραβείο ταινίας μικρού μήκους.

Vive La Mannschaft, δηλαδή ‘’Ζήτω η Ομάδα’’, τιτλοφορείται το τελευταίο σποτάκι της Mercedes ενόψει του Euro 2016. Εκεί βλέπουμε τον προπονητή και τους παίκτες της Εθνικής Γερμανίας που φτάνουν στη Γαλλία αποφασισμένοι για όλα. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα μοντέλα της μάρκας με σήμα το αστέρι, η οποία είναι και χορηγός των «Πάντσερ», αφού το σποτ κλείνει με το διαφημιστικό σλόγκαν ‘’Mercedes – Βenz. Το καλύτερο ή τίποτα’’.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!