Προσεχώς πατέρας ο Οζιέ

Νίκος Τσιώκος
Προσεχώς πατέρας ο Οζιέ
Ο Σεμπαστιάν Οζιέ θα γίνει προσεχώς πατέρας, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος, και δεν αποκλείεται να αναχωρήσει εκτάκτως από την Ιταλία.

Με το... ένα αυτί τεντωμένο πάει στην Ιταλία για τον έκτο γύρο της φετινής σεζόν του WRC ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο Γάλλος περιμένει το πρώτο του παιδί από τη σύζυγό του, Άντρεα, και είναι πιθανό να γεννήσει ακόμα και κατά τη διάρκεια του Ράλι της Σαρδηνίας (9-12/6).

Σε τέτοια περίπτωση ο οδηγός της Volkswagen θα αναχωρήσει εκτάκτως για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του, καθώς δε θέλει να χάσει αυτή τη στιγμή. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω σύντομα μία νέα ζωή, καθώς η Άντρεα κι εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Η ημερομηνία (η πιθανή για τη γέννηση του παιδιού του) είναι μετά το Ράλι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Αν το μωρό έρθει κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα πάω κατευθείαν στη σύζυγό μου. Αυτή είναι μία στιγμή που σίγουρα δε θέλω να χάσω. Η ομάδα με στηρίζει 100% σε αυτή την απόφαση», είπε ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας. Άλλωστε, και να χάσει μερικούς βαθμούς δε θα τον πτοήσει, καθώς έχει μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο.

Παρά ταύτα, το προσεχώς ευχάριστο γεγονός δεν πρόκειται να του αποσπάσει την προσοχή. «Είμαι πολύ αισιόδοξος πηγαίνοντας στην Ιταλία, αφού η σεζόν είναι φανταστική μέχρι τώρα. Ο Χουλιάν (Ινγκρασιά) κι εγώ είμαστε στο βάθρο σε κάθε Ράλι και θέλουμε να χτίσουμε σε αυτό το σερί. Ακόμα κι αν δεν είναι από τους αγαπημένους μου αγώνες, έχω μάθει να μου αρέσει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!