Πόσο καυτή έδρα θα είναι το Opel Arena;

Πόσο καυτή έδρα θα είναι το Opel Arena;

Η Opel επέκτεινε τη συνεργασία της με μία γνωστή ομάδα της Bundesliga, της οποίας το γήπεδο θα φέρει για τα επόμενα πέντε χρόνια το όνομα της μάρκας με σήμα τον κεραυνό!

Πόσο καυτή έδρα θα είναι το Opel Arena;

Η γερμανική ομάδα Mainz 05 θα φιλοξενεί τους αντιπάλους της από την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο γήπεδο Opel Arena. Έτσι θα αποκτήσει η Opel μία δυνατή έδρα στη Bundesliga από την 1η Ιουλίου, οπότε θα τοποθετηθούν στο γήπεδο της Mainz τα λογότυπα και οι πινακίδες της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Opel είναι από το 2012 βασικός χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Mainz 05, τώρα όμως επεκτάθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών και στην ονοματοδοσία του γηπέδου. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι αρχικά για πέντε έτη και σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα η θυγατρική μάρκα της GM θα πληρώνει στη Mainz δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για την αλλαγή του ονόματος του γηπέδου από Coface Arena σε Opel Arena.

Να σημειώσουμε, ότι η πόλη Μάιντς απέχει λίγα χιλιόμετρα από την έδρα της Opel, που βρίσκεται στο Ρίσελσχαϊμ. Επίσης, η Opel επανήλθε το 2012 στις χορηγίες ποδοσφαιρικών ομάδων μετά από μία δεκαετία απουσίας.

Best of internet