Τι οδηγούν ο Οζίλ και η παρέα του; (video)

Γιώργος Βαρίνος
Τι οδηγούν ο Οζίλ και η παρέα του; (video)
Τα αστέρια προτιμούν τα αστέρια και έτσι οι κορυφαίοι σκόρερ της εθνικής Γερμανίας οδηγούν Mercedes, στο δρόμο για το Euro 2016 του Παρισιού.

Με το σύνθημα «ζήτω η ομάδα» η Mercedes τιμά το εθνικό της συγκρότημα με αφορμή το Euro 2016 στο Παρίσι, με τη δημιουργία ειδικών εκδόσεων SCORE!, των μοντέλων της A-Class, B-Class, GLA και V-Class.

Με αυτή την αφορμή οι κορυφαίοι της εθνικής ομάδας της Γερμανίας Ζερόμ Μπόατενγκ, Σάμι Κεντίρα, Τόνι Κρόος, Ικάι Γκιντογκάν, Μεσούτ Οζίλ, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και Μάνουελ Νόιερ παίρνουν το δρόμο για το Euro 2016 στη γαλλική πρωτεύουσα μέσα στις ειδικές εκδόσεις των δημοφιλών μοντέλων Mercedes.

Μαζί συνθέτουν την ιδανική ομάδα που σεβόμενη τις αξίες του ποδοσφαίρου στοχεύει πάντα στην κορυφή. Είναι γεγονός ότι η γερμανική ομάδα είναι το φαβορί, πέρα από τους διοργανωτές Γάλλους, για την κατάκτηση του βαρύτιμου ευρωπαϊκού τίτλου.

Από το 1960 και κάθε 4 χρόνια που πραγματοποιείται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα , η Γερμανία το έχει κατακτήσει 3 φορές και άλλες τόσες έχει φτάσει έως τον τελικό, όντας, μαζί με την Ισπανία, οι πολύνικες του θεσμού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!